Colombiana (2011)

Premieră:
09-09-2011
Site oficial:
Colombiana (2011)
Simona – FilmeTari
Colombiana nu este chiar cel mai bun film de acţiune pe care l-am văzut anul acesta, dar nici un eşec nu pot spune că este. Are unele părţi suficient de captivante încât să te facă să nu-ţi iei ochii de la ecran, iar altele la care îţi doreşti să nu fi rămas fără floricele.
Richie – Marele Ecran
Asa ramanem cu un film mediocru din uzina Luc Besson (francezul e si producator) care contine 2 scene meritorii (cea din sectia de politie si cea din apartamentul Cataleyei) plus un fight memorabil dar care frizeaza absurdul cand Cataleya il bate pe-un interlop cu periuta de dinti. Nu stiam daca sa rad sau sa plang. Am ras. Era mai economicos.
Florentina Ciuvercă – Film Reporter
Luc Besson are un fetiş cu femeile asasin şi-şi face hatârul de ceva vreme. N-ar fi nimic rău în asta, dacă ar avea şi idei noi despre cum să le portretizeze.
Peter Bradshaw – The Guardian
Acest thriller de acțiune fantastic de ridicol despre o fată care se transformă într-un asasin cu sânge rece este, pe alocuri, stupid de amuzant.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
Este un fel de plăcere vinovată acest film de serie B cu Zoe Saldana (Avatar, Star Trek), ale cărei calități acrobatice îl fac oarecum vizionabil, dacă nu chiar distractiv.
Keith Staskiewicz – Entertainment Weekly
Columbiana este ridicol de amuzant la început, dar pe parcurs, în timp ce ieșirile ei devin absurd de complexe – și motivațiile ei devin îndoielnice – se transformă în genul acela de film stupid pe care pare că l-am văzut deja, un fel de ciorbă reîncălzită.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Un amestec scandalos de acțiune, sex și violență. Îmi cer scuze în avans pentru că m-am distrat așa de mult.
Mike Hale – New York Times
Sunt câteva momente cu adevărat comice la început, dar, în cele din urmă, tonul său ridicol ne face să râdem.
Jim Vejvoda – IGN
Colombiana reușește să convingă, mai ales datorită interpretării remarcabile a Zoei Saldana, care dă dovadă de sânge rece și rămâne în același timp sexy.
Eric D. Snider – Film.com
Tuturor ne place să ne uităm din când în când la o absurditate frivolă, numai că trebuie să se miște repede sau ne pierdem interesul, e ca un banc care încetează să mai fie amuzant.
Drew McWeeny – HIT FIX
Filmul are un scenariu ridicol, dar Zoe Saldana se implică atât de mult încât pare că absolut tot ce se întâmplă contează, chiar și atunci când scenariul nu o ajută deloc.
Eric Kohn – IndieWire
Un film ”plat”, care nu aduce nimic nou.
Bill Gibron – Film Critic
Colombiana nu e o operație pe creier. De fapt, ar trebui să importe mai întâi ceva materie cenușie pentru a fi posibilă o astfel de intervenție chirurgicală.