Crazy, Stupid, Love. (2011)

Premieră:
16-09-2011
Ștefan Gheorghieș – Cineblog
Era nevoie aşadar de o revitalizare a genului, iar Crazy, Stupid, Love. a reuşit cu succes să atragă recenzii pozitive şi să lase cinefilii cu impresii foarte bune după vizionare.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
A naibii dragoste e o comedie dată naibii, cu replici excelent scrise, poante în cascadă şi conţinut satisfăcător inclusiv pentru publicul mai pretenţios.
Florin Neagu – Liternet
Chiar dacă nu este la fel de ambiţios ca I love you Phillip Morris sau de obraznic ca Bad Santa, cu glumele sale mai cuminţi, dar inventive, filmul funcţionează. Actorii ajută şi ei foarte mult, iar dacă Steve Carell şi Julianne Moore nu sunt întocmai nişte surprize, Ryan Gosling şi Emma Stone nu te lasă să îţi iei ochii de la ecran.
Luiza Tararache – Raluk
Crazy, Stupid, Love. mi-a adus aminte de filmele de familie frumoase de altadata, in care gasim personaje obisnuite, dar pline de farmec si povesti de viata emotionante. Este o comedie romantica dedicata iubirii, familiei, casniciei dintre doi oameni care sunt sau nu suflete pereche.
Iulia Blaga – HotNews
Umor reconfortant dupa tonele de maculatura pe care le-am inghitit pana acum. Filmul ramane peste medie chiar si dupa ce structura pe care e construit incepe sa se clatine.
OanaVo – metropotam
Cand o sala intreaga aplauda pentru ca glumele sunt mult prea reusite pentru a le aprecia prin simple rasete, atunci cu siguranta vorbim despre un film caruia nu ii poti spune pas.
Peter Travers – Rolling Stone
Ceea ce face din Crazy Stupid Love o reușită este interpretare actorilor, care lasă durerea să se infiltreze ușor în râsetele lor. Iată o comedie care-ți merge direct la suflet.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Punctul forte al acestui film, oricât de obișnuită ar fi structura sa, este faptul că îi pasă de personajele sale. Nu e profund, atenție!, dar tratează problemele personajelor cu mai multă seriozitate și nu doar ca un background pentru o comedie.
Kirk Honeycutt – Hollywood Reporter
Filmul parcă suferă din cauza a prea multor personaje și intrigi secundare, dar toți actorii par să se simtă bine în pielea personajelor lor.
A.O. Scott – New York Times
Remarcabil de rațional și rezonabil de inteligent.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Cu adevărat încântătoare această comedie romantică… E un film care înțelege dragostea, pentru că înțelege durerea.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Scenariul, actorii, regia, totul funcționează. Nu nebunesc, nu stupid, ci plin de dragoste. Punct.
Eric Kohn – IndieWire
Fără îndoială, este cu un nivel deasupra celorlalte comedii standard de pe piață.
Olly Richards – Empire
Un film care te face să-ți dorești să suni pe cineva imediat ce filmul s-a terminat, chiar și doar pentru a-i spune să meargă să vadă filmul.
Eric D. Snider – Film.com
O comedie cu mai multe intrigi și bine organizată, plină de surprize și de personaje plăcute.
Chris Cabin – FilmCritic
Ca să fiu corect, Crazy, Stupid, Love. se aseamănă cu I Love You Phillip Morris într-o anumită privință, în ceea ce privește modul în care surprinde dragostea: ca un sindrom maniac, ca un fel de nebunie.
Drew McWeeny – HIT FIX
…conține câteva observații sincere despre cum fiecare dintre noi încercăm să obținem ceea ce credem că ne dorim și despre cât de des ne mințim singuri cu privire la ceea ce ne dorim.
Crazy, Stupid, Love. este un film surprinzător de complet de la niște tipi inteligenți care au regizat I Love You Phillip Morris și au scris Bad Santa, deși acesta nu seamănă deloc cu acele filme.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
Mesajul din Crazy, Stupid Love este mai mult stupid decât nebunesc, și e acela că dragostea doare, dar merită suferința.
Sam Brighton – Channel 24
Este un rom-com foarte amuzant și inteligent și, în vreme ce trailerul îți oferă multe dintre poantele reușite ale filmului, ce e mai bun abia urmează.
Jonathan Hickman – Paste Magazine
Crazy, Stupid, Love. e o comedie zgârcită cu fazele amuzante, plictisitoare și ușor de uitat.