Cuscrii poster
Premieră:
24-10-2014
Durată:
80 minute
Site oficial:
Cuscrii (2014)
Magda Mihăilescu – AARC
Din păcate, ceea ce au introdus autorii în acțiune s-a dovedit a fi un adjuvant neinspirat, care a deturnat comedia. Încotro să o mai cotești după ce jovialul tată al fetei este demascat ca fiind un fost așa zis ofițer revoluționar, unul dintre cei care i-au bătut pe presupușii teroriști, printre care, evident s-a nimerit și prea blândul său viitor cuscru?
Adina Mihalache – Am doar 18 ani
Distribuția este una excelentă, având în rolurile principale actori pe care publicul îi îndrăgește. O comedie energică, care scoate în evidență diferite tipuri de comportamente tipic românești.
Delia Marc – Filme-cărți
Filmul acesta, cum spuneam, tragico-comic (nici vorba de romantic), a fost o experienta intersanta pentru mine, cred ca va avea public si ma gandesc ca echipa de realizatori trebuie sa continue poate, cu un sequel (dupa modelul Fockers), dar mai lucrat, mai cu substanta!
Snake_Eyes – Movie News
Filmul Cuscrii în regia lui Radu Potcoava este o comedie românească de 80 de minute în care actorii încearcă să ne amintească de comediile romantice americane bune.
Cristina Zaharia – Port.ro
Te gândeşti devreme, aha, deci s-a luat tiparul de la „Meet the parents” (sau, mai degrabă, partea a 2-a, când se cunosc părinţii, „Meet the Fockers/ Doi cuscri de coşmar”, cu Robert De Niro). Aşadar comicul de situaţie trebuie să curgă, bine împănat cu gaguri fizice gen slapstick. Şi aştepţi. Şi urmăreşti. Şi aştepţi.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Pentru un film care se vrea o comedie de succes, „Cuscrii”, de Radu Potcoavă, mizează prea puţin pe regie şi prea mult pe reflexele actorilor. Însă nici potenţialul comic al interpreţilor nu este fructificat la un nivel satisfăcător, din cauza scenariului rudimentar şi a execuţiei lipsite de creativitate.