dracula-untold-poster

Dracula Untold (2014)

Dracula Untold

Premieră:
03-10-2014
Durată:
92 minute
Distribuitor:
Marin Apostol – Blog de Cinema
Gary Shore nu face decât să se joace cu efectele vizuale și speciale, sperând că publicul va ignora, astfel, scenariul slab și monoton, dialogurile banale, personajele lipsite de profunzime și previzibilitatea întregii povești.
Corina Niţescu – Am Doar 18 Ani
Îmbinând povestea de dragoste cu scenele de luptă/război, Dracula Untold poate fi un film apreciat de public. Şi asta pentru că se află la graniţa dintre un fantasy întunecat şi un film romance, care te conduce pe un drum uşor forţat către un final deschis.
Marcel Prost – Cinemateca
Un film cu vampiri CGI care, in 2014, aduce din nou in atentie crucea, rugaciunea si straiele monahale drept parghii in constructia filmului, as zice ca e depasit moral.
Flavius Policală – F and G Must See
Fara o identitate artistica asumata, sau o directie bine stabilita, scenariul si regia nu reusesc sa concretizeze potentialul actoricesc, si nici sa obtina destul momentum incat sa rezulte in ceva mai mult decat o simpla experienta de distractie CGI, cu putine scene memorbile.
Gruia – Metropotam
Bineinteles, sunt servite toate cliseele cu vampiri si exista o gramada de lucruri care nu se prea leaga, sau se leaga destul de fortat. Insa, daca nu sunteti genul de persoana care merge la cinema pentru a tine scorul greselilor, atunci o sa va placa Dracula: Povestea nespusa.
Cristina Zaharia – Port.Ro
[…] un film de debut cu plusuri şi minusuri, cu o echipă tânără de realizatori, şi ei aproape toţi la început.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Vrei să urmărești modul în care Luke Evans îl interpretează pe Dracula? Acesta este filmul pe care trebuie să-l vezi, dar nu-ți face așteptări prea mari.
Adela Ghidoveanu – Pro Cinema
Producatorii au investit 100 de milioane de dolari in film si l-au promovat ca un adevarat blockbuster. Dar la nivel de poveste filmul este usor absurd, cu scene cliseu, dialoguri previzibile. Totusi, Luke Evans se remarca si ofera o interpretare buna.
Mike McCahill – The Guardian
Un film mai degrabă cu supereroi, acesta ar fi putut fi mai captivant, dacă ar fi avut un montaj mai bun și mai puține efecte ieftine.
Thomas Derwin – FilmInk
Dacă elimini artificiile stilistice, cu tristețe observi că nu găsești nicio substanță sau emoție.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
La fel ca recentul I, Frankenstein, acesta este un proiect prost construit.
Kim Newman – Empire
Plin de armuri, cu bătălii ok, dialog dezastruos și, din păcate, cu puține elemente horror sau de eroism.