End of Watch (2012)

Ultima razie

Premieră:
05-10-2012
Site oficial:
End of Watch (2012)
Distribuitor:
,
Angela – Anzhela Movies
“End of Watch” este, asa cum constatam imediat dupa vizionare, o compozitie necrutatoare care ne izbeste brutal cu o imagine care frange crezul ca viata apare ca o creatie a oamenilor si a sfintilor. Este mai degreba un compus al framantarilor, al celor care ridica ziduri si al celor care incearca sa le rastoarne.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Din păcate, Taylor şi Zavala sunt şi singurele puncte de sprijin pentru coerenţa lui End of Watch, care arată uneori ca o succesiune de scurtmetraje cu aceleaşi personaje în vizor.
Oana – metropotam
Dialogurile „smecherilor” de cartier sunt intr-adevar cam impanate cu clisee si stereotipuri rasiale, dar compenseaza cu varf si indesat prin realismul pe care-l ofera metoda de filmare aleasa.
Christine N. Ziemba – Paste Magazine
În esență, End of Watch este un film polițist cu Gyllenhaal și Peña, care au parte de unele dintre cele mai bune roluri din carieră.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
O poveste viscerală cu polițiști, destul de rară în ceea ce privește sensibilitatea ei, năprasnică în ce privește violența și fără limite în ce privește umorul.
Eric Kohn – Indiewire
Datorită stilului și scenariului, End of Watch oferă o tensiune impresionantă, însă la fel sunt cele mai multe episoade din COPS, și aceastea nu suferă de melodrama de aici.
John DeFore – Hollywood Reporter
În ultimele 15 minute, pierde puțin din credibilitate, neducând situațiile extreme mai departe, însă reușește să ne implice în viețile personajelor, ale căror povești par familiare […], însă sunt realizate și interpretate astfel încât par reale.
Peter Travers – Rolling Stone
End of Watch îți dă superba impresie că ești într-o situație în care nu poți fi ucis.
Manohla Dargis – New York Times
Un film solid, realizat într-un stil art-house și cu interpretări foarte bune.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
unul dintre cele mai bune filme cu polițiști apărute în ultimia vreme.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
„End of Watch” este unul dintre cele mai bune filme polițiste apărute în ultimii ani, o combinație perfectă de interpretări minunate și acțiune uimitoare.
Jordan Hoffman – Film.com
Pur și simplu, nu-mi pot da seama care este scopul acestui film.
Henry Barnes – The Guardian
David Ayer revine în zona filmelor polițiste […] și realizează cel mai bun film al său de până acum.
Geoff Chapman – IGN
Acesta este un film susținut de puterea personajelor sale și de modul în care acestea relaționează unele cu altele, dar și cu lumea înconjurătoare. Nu ai cum să nu-ți pese de ce se întâmplă cu ele.