Fading Gigolo (2013)

Gigolo de ocazie

Premieră:
02-05-2014
Durată:
98 minute
Distribuitor:
,
Cristina Zaharia – Port.ro
Fără să fie deloc cheesy, foarte uman, ataşant, fluid, fără burţi sau timpi morţi, de umplutură, povestea te binedispune, îţi merge la inimă. De (re)văzut.
Andreea Andrusca – Filme-cărți
Pelicula răspândește un aer romantic în care iubirea este ingredientul salvator, dar și cel care aduce durere și frânge inimi, iar coloana sonoră la care bănuiesc că Woddy și-a adus din nou aportul, are rolul de a transmite fiorii dragostei în spațiul sălii de cinematograf.
Flavius Policală – F&G Must See
Merită văzut de fanii lui Allen în aceeași măsură cu cei ce nu au auzit de el niciodată. Un film proaspăt și nou despre cea mai veche meserie, care nu vă va lasa niciun pic de răgaz între hohotele de râs și situațiile neașteptate, între melancolie și frivolitate.
Ioana Raluca Popescu – To Edge and Back
John Turturro si Woody Allen te incanta si asta se simte din primele secunde cand cei doi incep sa-si spuna repliciile iar dinamica de pe ecran este excelenta.
Manohla Dargis – New York Times
Alegerile muzicale din Fading Gigolo ale d-lui Turturro par superficiale, la fel ca multe alte detalii din film, fără un sens care să le facă să pară sincere.
Glenn Kenny – RogerEbert.com
deseori amuzantă, uneori înduioșătoare, câteodată extrem de haioasă. Dar, ca un critic obiectiv, trebuie să recunosc că nu-i chiar o reușită
Max Nicholson – IGN
filmul oferă câteva scene plăcute și multe dialoguri amuzante
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Artistic, inteligent și, uneori, foarte, foarte amuzant
Eric Kohn – Indiewire
Precum orice film prost de-ale lui Allen, „Fading Gigolo” poate fi rezumat ca un banc sec cu o poantă slabă: Ce s-ar întâmpla dacă un evreu s-ar hotărî să devină proxenet?
Tim Grierson – Paste Magazine
Fading Gigolo este atât de dulce și de prietenos încât e foarte posibil să treci cu vederea cât de ridicol este.
Jordan Hoffman – Film.com
Turturro are mulți prieteni din industrie și aproape în fiecare scenă apare cineva pe care-l îndrăgești: Bob Balaban, Aida Turturro, David Margulies, Max Casella, Jill Scott, Michael Badalucca. Păcat că niciuna dintre aceste persoane nu a avut curajul să-i spună că n-ar trebui să facă acest film.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
O privire stranie, uneori amuzantă, alteori înduioșătoare, însă întotdeauna modestă, asupra câtorva new-york-ezi ciudați.
Catherine Shoard – The Guardian
Turturro i-a oferit lui Allen cel mai bun rol din ultimii ani
Kevin Jagernauth – The Playlist
Fading Gigolo este un divertisment facil, care nu funcționează perfect din cauza lipsei de concentrare și a amestecării de genuri.