Florence Foster Jenkins (2016)

Florence

AG - Audiență Generală
80%
Premieră:
11-11-2016
Durată:
111 minute
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Poate cea mai trista comedie pe care o veti vedea, dar de la care, in ciuda unei ironii taioase, veti iesi zambind si cu satisfactia ca ati urmarit o biografie sentimentala.
Ștefan Apostol – MovieNews
[…] un film complex, greu de jucat, cu partituri complexe şi complicate, ce te trece prin toate stările sufleteşti, de la agonie la extaz şi la esenţa penibilului şi perpetuarea lui.
Will Ashton – The Playlist
Chiar dacă nu ajunge să fie cu adevărat bun, cu siguranță ar fi putut fi mai prost, și dacă Florence Foster Jenkins evidențiază ceva, atunci acel lucru este faptul că nu întotdeauna este rău să fii rău.
Katie Walsh – Los Angeles Times
Un film care te provoacă să-i scrii un review negativ doar ca să-ți poată spune că este un bătăuș care se ia de oamenii care încearcă. Te invită să te amuzi de modul oribil în care Florence cântă doar pentru ca mai apoi să te certe pentru că râzi.
Susan Wloszczyna – RogerEbert.com
Florence Foster Jenkins va atinge o latură sensibilă în rândul celor care caută liniștea într-o formă de originalitate, actorie de primă clasă și un cântat uimitor de îngrozitor.
Neil Genzlinger – New York Times
D-na Streep este o plăcere să o privești, ilară atunci când cântă și convingătoare în orice moment.
Peter Travers – Rolling Stone
Un film al naibii de bun și de amuzant.
Leah Greenblatt – Entertainment Weekly
Ar fi ușor să vorbesc de rău povestea lui Jenkins […], dar regizorul Stephen Frears este prea bun și prea atent la detalii pentru a face asta.
Geoffrey Macnab – The Independent
Biopicul lui Frears este atât glumeț cât și emoționant.
Anna Smith – Empire
O dramedie spumoasă și amuzantă de epocă cu interpretări formidabile, lorence Foster Jenkins nu-și asumă multe riscuri, dar este o experiență foarte plăcută.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
Țintind același tip de umor pe care-l găsim la The King’s Speech, această farsă muzicală a lui Stephen Frears atinge multe note false, dar tot oferă râsete sincere și interpretări de primă clasă.
Peter Bradshaw – The Guardian
Nicio notă nu e falsă în acest film