Premieră:
19-08-2011
Gen:
Site oficial:
Fright Night (2011)
Distribuitor:
Peter Travers – Rolling Stone
La naiba, Farrell ăsta e chiar bun!
Chris Tilly – IGN
Deși este distractiv, nu poți să nu te gândești că realizatorii ar fi putut să abordeze întregul proiect plecând de la ideea ”dacă nu-i stricat, nu-l repara”, și să nu mai sugă sângele excelentului original.
Fright Night reușește, nu chiar la fel ca ultimul remake al lui Craig, dar reușește să fie înfiorător, captivant și amuzant. Trei lucruri pe care Fright Night ar trebui să le conțină întotdeauna.
Roger Ebert- Chicago Sun-Times
Fright Night, regizat de Craig Gillespie și scris de Marti Noxon, este cu câteva grade superior lui Final Destination 5. Spun asta în ciuda certitudinii mele că va fi urmat de Fright Night 2, 3, 4 și 5, în care o serie de vecini dubioși vor fi plasați printr-o mulțime de locații exotice. Eu însă nu am nevoie de mai mult. Două filme bazate pe aceeași premiză în decursul a 26 de ani sunt suficiente.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Acest remake decent al unuia dintre cele mai bune filme cu vampiri din anii 80 ar trebui să-i sature pe fanii filmelor horror.
Keith Staskiewicz – Entertainment Weekly
În cele din urmă, în mod cu totul surprinzător, are o mulțime de lucruri bune.
Oliver Lyttelton – IndieWire
Nu știu ce părere aveți voi, dar mie-mi place să găsesc, chiar și la o comedie-horror fără prea multe pretenții, o scenă cu adevărat memorabilă, sau măcar o replică. Uneori, a-ți face doar treaba nu e suficient.
A.O. Scott – New York Times
Vechiul Fright Night chiar era de groază. Acesta, deși pare să prefere mai mult efectele digitale în schimbul vechilor ”metode de speriat”, reușește să capteze atenția publicului și să-l țină într-o continuă stare de încordare.
Bill Gibron – FilmCritic
Noul Fright Night are colți și pentru fanii vampirilor acesta chiar este un lucru bun.
William Goss – Film.com
În general, Fright Night e mai amuzant și mai înfiorător decât multe alte filme de genul lui.
Drew McWeeny – HIT FIX
Regizorul Craig Gillespie reușește să-i aducă destul de multă energie în acest film și unele scene i-au ieșit chiar bine. Însă în momentul în care îți lipsește logica și când lucrurile par că se întâmplă doar pentru că așa trebuie, fără niciun motiv anume, e greu să-l iei în serios.