furious-7-poster

Furious 7 (2015)

Furios şi iute 7

Regia:
Scenariu:
85%
Premieră:
03-04-2015
Durată:
137 minute
Site oficial:
Furious 7 (2015)
Distribuitor:
Mihai Cosmin – Am doar 18 ani
Fast & Furious 7 nu reușește să-și îndeplinească promisiunile originale, dar îi oferă lui Paul Walker și fanilor săi o ultimă cursă împreună, înainte de a-și lua la revedere pentru totdeauna!
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
„Furios 7″ face un uz absurd de gadgeturi si de incalcari ale fizicii. Si cel mai important este ca nici nu iti pasa de asta. Pentru ceea ce si-a propus sa fie, un film pur de entertainment, clasic, old-schoool tipic anilor ’80-’90, functioneaza perfect.
Emil Călinescu – CinEmil
Fast and Furious 7 – Iute si Furios 7 este FABULOS.
Andreea Mihai – Couch.ro
Filmul este tot timpul un rollercoaster de emotii si suspans, plin de actiune si umor, dragoste si familie.
Mihaela Mândru – Filme-cărți
Cu “Fast and Furious 7″ se incheie un capitol, insa usa ramane deschisa pentru noi provocari. Stacheta inventivitatii a fost insa ridicata destul de sus. Timpul ne va spune daca se poate si mai mult de atat.
Răzvan Nistor – Gazeta de film
Actiunea, cascadoriile, efectele speciale si momentele de “fuck physics” sunt cele care fac filmul atractiv. Masini de viteza, masini blindate, “zburatoare”. cascadorii deosebite, explozii si curse prin munti si orase sunt doar cateva din elementele pozitive ale acestui film si pentru asta chiar merita sa il vedeti.
Gruia – metropotam
Fast and Furious 7 este fara nicio indoiala cel mai spectaculos film din intreaga franciza, dar si cel mai ridicol – deja nu mai ai impresia ca te uiti la un film cu niste soferi extrem de talentati, ci la un fel de The Avengers sau Transformers.
Cristina Zaharia – Port.ro
Se plusează atât de mult, se dă atât de mult, încât, pe măsură ce timpul trece – şi trece, căci FF7 are 138 de minute!!! – aştepţi doar finalul, pentru că luptele încep să semene a joc video cu arme şi explozii.
Ioana Raluca Popescu – Edge and Back
FF7 nu si-a pus in cap sa intre in competitie la Cannes dar stie foarte bine ce face la capitolul actiune/fan service si mentinerea povestii pe linia de plutire. Merita sa vedeti noile masini, sa nu mai vorbim de Abu Dahbi. Daca tot vorbim de cascadorii incredibile, secventa filmata in turnurile Etihad sfideaza logica si “will blow your mind”.
Odie Henderson – RogerEbert.Com
Acesta este un film extrem de antrenant, iar dacă realizatorii sunt înțelepți, vor încheia în această notă ridicată.
Geoffrey Macnab – The Independent
Acțiune spectaculoasă, urmăriri, curse și scene de luptă sunt combinate cu o poveste și dialog care-ți fac mintea să se oprească în loc.
Mike McCahill – The Guardian
Secvențe de acțiune superioare continuă să mențină interesantă această franciză care nu excelează la capitolul inteligență.
Anthony Morris – The Vine
Pentru o franciză despre bărbați stupizi cărora le plac mașinile doar pentru că pot merge foarte rapid, filmele Fast & Furious au evoluat într-una dintre cele mai deștepte povești de la Hollywood.
Brent McKnight – Paste Magazine
Privind Furious 7… îți oferă impresia distinctă că, atunci când au recurs la decizii creative, realizatorii s-au întrebat „Care este cel mai nebunesc lucru pe care îl putem face aici?”.
Peter Travers – Rolling Stone
Finalizând filmul în onoarea lui Paul Walker clar a scos tot ce este mai bun în fiecare.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
„Furious 7” este fuziunea dintre tot ceea ce a fst bun în saga „The Fast and the Furious”.
A.O. Scott – New York Times
Ultimele momente, când colegii Dlui. Walker își iau rămas bun în timp ce el încă apare pe ecran alături de ei, sunt atât incomod, cât și emoționant. Aduc aminte despre ideea care a stat la baza acestor filme de la început: prietenia feroce și îngrozitoarea rapiditate a pierderii.
James Dyer – Empire
Credeai că Universal nu are franciza sa cu supereroi? Ia mai gândește-te.
Roth Cornet – IGN
Furious 7 atinge fiecare notă care trebuia pentru a satisface fanii și pentru a aduce un tribut eficient lui Walker în ultima sa prezență pe marele ecran.