Gangster Squad (2012)

Elita gangsterilor

Premieră:
11-01-2013
Durată:
113 min.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Filmul are mult umor, dozat în porţii mici, violenţă cât să devină nerecomandabil tinerilor sub 15 ani şi acţiune care să te ţină lipit de scaunul de cinema.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Problema filmului este că regizorul Ruben Fleischer ne ademeneşte să dorim să vedem un thriller care are o intrigă, însă O”Mara şi echipa sa de poliţişti nu descoperă niciun plan coerent în acest sens.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Actorii sunt buni, dar, în afară de Brolin şi Gosling, niciunul nu primeşte momente speciale proprii în care să-şi lase amprenta asupra filmului.
Nick De Semlyen – Empire
Sean Penn nu a mai fost atât de distractiv de la Jeff Spicoli, iar filmul are parte de multă acţiune brută. Dar, Gangster Squad se dovedeşte a fi un exemplu minor pe lista filmelor noir care se petrec în LA.
Chris Tilly – IGN
Gangster Squad arată superb, dar este frustrant pentru că având atât de multe persoane talentate implicate ar fi putut fi mult mai mult decât ceea ce este.
Jonathon Natsis – FilmInk
Chiar dacă, probabil, nu se află în aceeaşi ligă cu alte filme clasice cu gangsteri, este un film cu o distribuţie de excepţie, distractiv de văzut.
Anthony Morris – The Vine
Dacă nu eşti un fan al filmelor cu gangsteri, atunci nu prea există multe de văzut la Gangster Squad care să merite cu adevărat, iar dacă cei de la studiourile Warner Brothers sperau ca prin el să revitalizeze genul acesta, atunci vor rămâne foarte dezamăgiţi.