Get Hard (2015)

Mare şi Tare

Din distribuție: , ,
13%
Premieră:
27-03-2015
Durată:
100 minute
Site oficial:
Get Hard (2015)
Geoffrey Macnab – The Independent
Regizorul Etan Cohen nu reuşeşte nici să scoată ceea ce au mai bun actorii săi principali, nici să ofere poveştii un ton satiric sau politic.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.Com
Get Hard încearcă să păcălească audienţa şi să scape aşa.
A.O. Scott – New York Times
Cea mai mare laudă pe care o pot oferi filmului „Get Hard” o reprezintă că nu este atât de îngrozitor precum ar fi putut fi.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Te întrebi ce s-ar fi putut întâmpla dacă filmul ar fi luat ideea şi ar fi şlefuit-o ceva mai bine. Probabil că „Get Hard” ar fi fost mai bun.
Peter Bradshaw – The Guardian
Conceptul este prezentat mai mult sau mai puţin eficient: în principiu o versiune incorectă şi mai amuzantă la filmul lui Spike Lee 25th Hour, cu un pic din Trading Places.
Matthew Bernard – FilmInk
100 de minute din cel mai josnic umor comun…
Max Nicholson – IGN
Get Hard este stupid, grosolan şi ofensator – dar asta este ceea ce doreşte.
Andy Crump – Paste Magazine
Get Hard reuşeşte să fie suficient de amuzant atât pentru a-l recomanda, cât şi pentru a râde de el fără să te simţi stânjenit în public.
Peter Travers – Rolling Stone
Will Ferrel şi Kevin Hart încearcă să transforme poantele vulgare într-o formă de artă – dar reuşesc doar o comedie neputincioasă.
Dan Jolin – Empire
În contrast cu titlul său, acesta este un film chiar slab, care eşuează să creeze scene comice în stilul lui Hart şi Ferrell.
John DeFore – Hollywood Reporter
Pare mai demodat decât Trading Places – să nu mai menţionăm că este mai puţin inteligent decât toate subiectele pe care pretinde că le abordează în timp ce încearcă să ne facă să râdem.