Gianni e le donne (2011)

Gianni şi femeile

Premieră:
17-02-2012
Distribuitor:
Andreea Dobre – Film Reporter
Gianni e le donne reuşeşte să vorbească despre îmbătrânire cu o tandreţe şi o lipsă de patetism pe care am mai văzut-o în două din cele mai emoţionante filme prinse anul trecut: producţia norvegiană Mamma Gógó, de Friðrik Þór Friðriksson, şi Eldfjall/Vulcanul, în regia islandezului Rúnar Rúnarsson.
Radu Acsinia – Raluk
Este o experienta interesanta, un gen ce il recomand oricui deoarece te scoate din rutina filmelor americane, insa nu este o capodopera nici a cinematografiei italiene si nici a comediei in general.
Andra Secelean – FilmeTari
Filmul este o comedie, poate nu pe intelesul tuturor
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
o privire onorabilă asupra unui bărbat inofensiv, care realizează că a devenit invizibil, mai puțin pentru acei oameni care vor ceva de la el.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
trist, amuzant și inteligent, „The Salt of Life” nu este comedia erorilor, ci despre cele mai mici decizii greșite.
Stephen Holden – New York Times
Cei mai mulți dintre voi veți fi fericiți să descoperiți ce nu este The Salt of Life: o nouă farsă în care un moșneag libidinos se face de râs în fața unei tinere.
Chris Cabin – Film Critic
Scenariul, scris chiar de către regizor, caracterizează Italia ca fiind un tărâm fantastic populat cu femei frumoase și în călduri, bărbați necugetați, în timp ce una dintre cele mai mari erori ale filmului este felul în care Di Gregorio își construiește personajele principale, lipsite de nunațe și de detalii.
Peter Bradshaw – The Guardian
e un fel de fantezie realist-romantică, ce parcă are în ADN-ul său ceva din Fellini și un pic din Woody Allen.
David Parkinson – Empire
un lucru încântător.
Anthony Quinn – The Independent
Spuma cappuccino-ului pe care-l bei la micul dejun are mai multă substanță decât filmul acesta, deși îți lasă un gust plăcut după ce s-a terminat.