Grown Ups 2 (2013)

Oameni mari şi fără minte 2

Premieră:
26-07-2013
Durată:
101 minute
Site oficial:
Grown Ups 2 (2013)
Robert – FilmeTari
De cele mai multe ori, un sequel ar trebui să depășească așteptările spectatorilor mai ales când filmul precedent este unul slăbuț. Grown ups 2 a reușit altceva: să fie mai prost decât primul.
Gabe Toro – The Playlist
Cumva, regizorul Dennis Dugan și echipa lui Adam Sandler au reușit să facă un non-film
Marsha McCreadie – RogerEbert.com
Dacă te amuzi la văzul unei căprioare prinsă într-o casă, pe ale cărei coarne este un sutien sexy roz (mărimea C, observă un spectator) și care urinează, atunci ești exact persoana potrivită pentru Grown Ups 2.
Laremy Legel – Film.com
Un film despre proști, făcut de proști, pentru proști.
Andy Webster – New York Times
”Petrecerea s-a terminat, băieți”, spune Lenny, personajul lui Adam Sandler, către prietenii săi din Grown Ups 2. ”Suntem irelevanți”. Și, deși rezultatele de la box-office s-ar putea să-l contrazică, cuvintele sale nu sunt departe de adevăr.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
În anumite privințe, Grown Ups 2 marchează revenirea la acel infantil Sandler clasic.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Grown Ups 2 pare să fi fost cu adevărat distractiv de făcut. Și ultima glumă a fost făcută pe seama noastră.
Jim Vejvoda – IGN
Neamuzantul și neantrenantul Grown Ups 2 țintește publicul celor mai proaste comedii și nu reușește să-i mulțumească nici măcar pe aceștia.
John DeFore – Hollywood Reporter
N-ar fi cinstit să numim Grown Ups 2 cea mai respingătoare comedie din ultimii ani. Dar, în parte, asta este pentru că mulți dintre noi nu am uitat nici acum Grown Ups-ul din 2010
Tim Grierson – Paste Magazine
Nu ar fi nicio problemă că Grown Ups 2 este lipsită de comedie – ce este și mai intrigant este faptul că Dandler și echipa sa nu reușeșsc pentru niciun moment să-i justifice existența.