Premieră:
08-10-2010
Iulia Blaga – HotNews
Ecuatia e simpla: platesti biletul, dar stii ca din cele 107 minute ale filmului vei rade cel putin o data la doua minute. Vi se pare echitabil? Mai echitabil, oricum, decat marile escrocherii rascumparate de statul american si care sunt enumerate pe genericul de final, probabil spre deliciul lui Michael Moore.
Ștefan Gheorghieș – Cineblog
The Other Guys mi-a lăsat o impresie bună şi deşi mă aşteptam la ceva mediocru, am rămas surprins de faptul că în anul 2010 încă mai sunt oameni care produc filme de calitate. Cu Will Farrell s-a mers la risc, însă scenariul i-a pus în valoare talentul inconfundabil şi încă o dată mi-a confirmat că este un actor de clasă.
Anton Marshall – channel 24
Un candidat serios la titlul de cel mai bun film de comedie al anului.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
O comedie atât de amuzantă, încât ar trebui arestată.
Betsy Sharkey – LA Times
Filmul are suficientă acțiune și momente cu adevărat haioase încât n-o să te plictisească.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
The Other Guys se adresează tuturor acelora dintre noi acolo, care râvnesc după ceva excitant, dar nu-și doresc să iasă din zona lor de siguranţă, pentru că, de ce să nu recunoaștem, suntem mai mult oameni de birou și nu supereroi de acțiune. Este o comedie despre prietenia dintre bărbați aflați la o vârstă complicată.
Peter Travers – Rolling Stone
Pornește de la o poveste despre doi detectivi din New York, care se află întotdeauna în umbra colegilor lor. Adu-i în prim-plan pe Will Ferrell și Mark Wahlberg. Adaugă și puțină acțiune cu ajutorul scenariului scris de Chris Henchy și a regiei lui Adam McKay. Apoi așează-te relaxat și râzi cât te țin fălcile. Eu asta am făcut.
A.O. Scott – New York Times
Cele mai bune părți ale filmului ar putea sta foarte bine pe YouTube, ca filme separate, sau pe Funnyordie.com, un site cu filmulețe comice, al cărui proprietar este chiar McKay. Însă, un film de lungmetraj care să adune toate aceste bucățele comice într-un întreg ar scoate bineînțeles mai mulți bani. Ceea ce e un fel de înșelătorie.
Peter Bradshaw – The Guardian
Will Ferrell si Mark Wahlberg sunt doi polițişti din New York total opuși, într-o comedie stupidă, insipidă si foarte amuzantă.
Jim Vejvoda – IGN
The Other Guys satirizează ăntr-un mod deștept și amuzant filmele de acțiune cu polițiști ale anilor 80, iar până în acest moment este cea mai bună comedie a verii.
Patrick Kolan – IGN Australia
The Other Guys reușește să facă un concept atât de uzat să pară proaspăt și plin de energie.
Pauline Adamek – FilmInk
Cu doi actori în rolurile principale care par că se înțeleg nemaipomenit de bine pe ecran, acest film deosebit de amuzant vine la pachet și cu o serie de dialoguri bizare și multă acțiune.
James White – Empire
După eșecul la box-office care a fost Land Of The Lost, Will Ferrell trebuie că este bucuros să colaboreze din nou cu Adam McKay, cu care a făcut Anchorman și Talladega Nights. The Other Guys nu este la fel de consistent ca cele două, intriga semănând mai degrabă cu un documentar de Michael Moore. Dar, din fericire, conține câteva scene deosebit de amuzante.
Jason Morgan – FilmCritic
Dar unde este subtextul inteligent și satiric atunci când așteptăm ca Farrell să facă ceva amuzant? Poate McKay şi Henchy au crezut că publicul ar fi prea prost să-l înțeleagă.
Drew McWeeny – HITFIX
Sper ca într-o bună zi, Smithsonian să expună creierul lui Adam McKay într-un borcan, pentru că cred cu tărie că materia sa cenușie reprezintă o comoară națională.
Anthony Quinn – The Independent
Will Ferrell colaborează din nou cu Adam McKay, regizor cu care a făcut cele mai populare filme ale sale (Anchorman, Talladega Nights), la o comedie de acțiune care începe mult mai promițătoare decât se încheie.
Anthony Morris – The Vine
A trecut ceva vreme de când America n-a mai făcut o comedie bună de acțiune. Așadar, The Other Guys vine exact la timp.
Francesca Rudkin – New Zealand Herald
O poveste banală îmbunătățită de niște actori formidabili.
David Edelstein – NPR
Mă uit peste notițele mele şi nu mai pot de râs. Prius. Dirty Mike şi orgiile lui în aer liber. Polițist bun-polițist rău. Jersey Boys. Balet sarcastic. Christinth. Habar n-ai despre ce vorbesc, dar după ce vei vedea The Other Guys, vei înțelege.
Necreditat – Mr. Cranky
The Other Guys este un dezastru.
Amanda Mae Meyncke – Film.com
Rețeta pentru The Other Guys este destul de simplă: îl iei pe Will Ferrell cu talentul său comic și îl pui lângă disponibilitatea pentru acțiune a lui Mark Wahlberg, apoi adaugi câțiva actori capabili în rol secundar și-l aduci la cârmă pe Adam McKay. Iar rezultatul este una dintre cele mai bune comedii polițiste din ultimii ani.