Premieră:
03-06-2011

https://youtu.be/uWl7AbvY1h8

Gloria Sauciuc – Cinemagia
Remake vândut ca sequel
Irina – metropotam
The Hangover II a avut o misiune grea si da, Houston, au fost cateva probleme, dar per total filmul este o distractie vizuala, un melanj de pericol cu momente de amuzament in care Zach Galifianakis este in continuare foarte nostim in furtuna ciudateniilor personajului sau, Ed Helms iar o pateste cel mai rau iar lui Bradley Cooper tot nu i se misca niciun carliont nici macar in situatiile limita.
Dorin Apavaloae – Raluk
E vesel, are aventura, te scoate din monotonie si, ce e mai important, te face sa razi/zambesti. Are jocuri de cuvinte reusite, are comic de situatie, are actori care se achita bine de rolul lor, asa ca mergeti sa-l vedeti neaparat!
Teo – FilmeTari
Per total filmul este ok, de văzut și atât pentru că se încadrează cu succes în rândul celor mult lăudate, cu multe scăpări pentru un ochi pretențios dar numai bun pentru cei care nu vor să-și bată capul prea mult.
Delia – Filme-Cărți
Pana la urma este de inteles faptul ca dupa succesul povestii primei „mahmureli”, producatorii au dorit sa continue: aveau personajele cu caracterele lor bine definite, aveau o experienta profesionala solida, aveau probabil si bani…ce nu au avut insa, din pacate, a fost inspiratia si originalitatea…
Betsy Sharkey – L.A. Times
S-au pierdut acea prospețime, acea perversitate și acea dureroasă plăcere de a viziona un film cu rating R, care caracterizaseră The Hangover, atunci când a apărut, în vara lui 2009.
Ian Buckwalter – NPR
The Hangover: Part II pare a fi mai mult un remake și nu un sequel. (…) Nu e ca și cum ar fi prost. Dacă The Hangover nu ar fi existat, acest film ar fi părut mai amuzant decât este.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
N-aș numi The Hangover Part II un film cu mesaj, dar pare să spună că uneori, singura cale spre maturizare este să te comporți cât mai urât cu putință și vei ajunge pe partea cealaltă.
Manohla Dargis – N.Y. Times
Cele mai amuzante, mai ilare momente ale The Hangover Part II – un trist sequel al lui The Hangover, care s-a bucurat de-un mare succes în 2009 – au loc în timpul genericelor de final.
Bill Gibron – FilmCritic
Part II vine ca o completare perfectă a originalului, care încă se mai află printre comediile clasice ale noului mileniu.
Eric D. Snider – Film.com
Seamănă foarte mult cu primul film, doar că știi glumele dinainte.
Echipa – MrCranky
„The Hangover 2” este o copie la indigo a lui The Hangover, dar cu mici schimbări, pentru ca fraierii din sala de cinema să nu se simtă prea frustrați pentru că au dat banii pe bilet, pe popcorn și pe o sticlă de-o jumate de cola.
Nick de Semlyen – Empire
Potrivit lui Phillips, termenii Part II din titlu fac referire la cea de-a doua parte a Godfather, care aproape că a egalat geniul primei părți. În mod ironic, sequelul lui este o ofertă pe care ar trebui s-o refuzi.
Peter Travers – Rolling Stone
Am plecat de la The Hangover Part II uimit și ofensat, întrebându-mă cum a fost posibil să se întâmple atâtea lucruri proaste unei comedii bune.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
Reușește să stârnească mult mai multe râsete decât competiția.
Cei suficient de în vârstă își mai amintesc probabil de Police a anilor 80, când, înainte de a se destrăma, a scos un album Greatest Hits. Dar pe acest album au inclus și un cântec ”nou” – „Don’t Stand So Close To Me ’86”. Era o versiune updatată a unui cântec clasic de-ale lor. Nu se știe clar care au fost intențiile trupei, în afară de a mai scoate niște bani. Originalul e un clasic; remake-ul prezintă doar o trupă în schimbare, cu un nou tempo și o melodie puțin modificată, suficient ca publicul să nu se simtă înșelat.
The Hangover Part II este cântecul acela.
Jim Vejvoda – IGN
Cu siguranță, The Hangover Part 2 are momentele sale, dar cel mai memorabil lucru la această comedie ce provoacă amnezie îl reprezintă faptul că e foarte ușor de uitat.
Peter Bradshaw – The Guardian
Cu toții ne-am amuzat și ne-am simțit bine în timpul primului film. Dar acum… ei bine, parcă ne-a cuprins mahmureala.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
E cumva un test? The Hangover, Part II pare mai mult o provocare la adresa publicului, pentru a vedea cât de mult rezistă la grosolănie.
Paul Verhoeven – The Vine
Vă mai amintiți Return to Oz, sequelul la The Wizard of Oz? The Hangover: Part II seamănă foarte mult cu acesta. Pur și simplu, nu era nevoie de el.
Sam Brighton – Channel 24
E dificil să egalezi nebunia din The Hangover. Dar, dacă tot vrei să încerci, ai face bine să reușești. (…) Per total, The Hangover Part II se bazează prea mult pe predecesorul său pentru a putea să aibă la fel de mult succes.
Erin Free – FilmInk
Deși nu egalează geniul predecesorului, acest sequel este cu siguranță unul ce merită savurat.
Drew Taylor – IndieWire
Așadar, ce e bun în The Hangover Part II? În afară de Galifianakis care prin improvizațiile sale reușește să stârnească o serie de râsete puternice, sunt destul de puține lucruri de care să te bucuri.