Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013)

Hansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare

IM-18 Interzis minorilor sub 18 ani
12%
Premieră:
01-02-2013
Durată:
88 minute
Distribuitor:
De fapt așa și trebuie să tratezi acest film ca să ai o șansă să te bucuri de cele 90 de minute 3D: relaxat și cu zâmbetul pe buze.
Angela – Anzhela Movies
Actorii nu te menajeaza si-ti arata in aproape fiecare cadru ca filmul este o comedie neagra care nu merita mai mult decat cateva zambete nevinovate. Nu cerseste nimic. Nu vrea sa fie nimic important. Doar un derivat nefericit al unui basm de adormit copiii, nerecomandat totusi acestora pentru ca ratingul este 18.
Katerina Sakkas – FilmInk
Concepută și executată cu insolență, această reinterpretare a unui basm clasic este un divertisment plin de sânge și cu puține pretenții.
Peter Travers – Rolling Stone
Acestea ar putea fi cele mai lungi 90 de minute pe care le vei petrece într-un cinematograf.
Keith Staskiewicz – Entertainment Weekly
Filmul a stat pe raft pentru o bună bucată de vreme, iar la fel ca o casă de dulciuri pe care ai putea-o găsi în pădure, să spunem, a expirat.
Neil Genzlinger – New York Times
Nu se creează o legătură strânsă între Dl. Renner și Dna. Arterton, iar scenariul nu oferă suficiente replici care ar fi putut ridica filmul la un statut de must-see.
Robert Abele – Los Angeles Times
„Hansel & Gretel” duce lipsa creativității fraților Grimm.
Stephen Farber – Hollywood Reporter
Din păcate, regizorul nu reușește să scoată prea mult de la actori. Renner și Arterton sunt dispuși să încerce, dar nu au prea multe elemente cu care să lucreze pentru a dat tot ceea ce au mai bun.