Premieră:
24-08-2012
Gen:
Site oficial:
Hesher (2010)
Distribuitor:

https://youtu.be/wRfiUfv9NWY

Richie – Marele Ecran
Cred ca filmul are potential de cult, e facut cu destul gust artistic pentru asta. Iar Gordon-Levitt face inca un personaj temperamental in genul celui din Manic.
Ioanina Pavel – Raluk
Tulburator prin actiune si limbaj, filmul are la baza o poveste induiosatoare despre conexiuni umane care, oricat de contraindicate ar parea, alina rani deschise. (…) rezultatul final este unul atipic in cariera lui JGL, inca o executie de nota zece in portofoliul unui actor care mereu cauta provocari si cumva le face fata…
Hesher este un personaj acaret, un personaj pârghie, un om cu soluții alternative la probleme vechi de când lumea, soluții colocvial exprimate, teribilist puse în practică.
Marian Iuga – Film Sinopsis
Finalul este minunat iar fanii acestui actor vor fi încântaţi. Pentru cei care totuşi nu-l au la inimă pe Levitt, vă spun că Hesher poate fi şi pe gustul celor care preferă o dramă inteligentă, amestecată cu un pic de umor, uneori negru, un film care te îndeamnă să-ţi trăieşti viaţa.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Filmul are un umor negru şi o lipsă de sentimentalism foarte originale, însă – ca şi personajul principal – nu se îndreaptă în nicio direcţie.
Peter Travers – Rolling Stone
Hesher arată şi se comportă ca o combinaţie între Isus şi Charlie Manson. Şi chiar şi atunci când scenariul îl îndreaptă pe Gordon-Levitt către sentimentalisme demne de Hallmark nu îţi poţi lua privirea de la personajul lui.
John DeFore – Hollywood Reporter
Un film despre mâhnirea pricinuită de pierderea unei persoane apropiate pentru o audienţă care ar arunca în aer Hallmark Channel. „Hesher” intră în scenă pe un riff de metal şi nu reuşeşte să se domolească nici măcar atunci când este cazul să o facă.
Robert Abele – Los Angeles Times
Nu este cel mai complex mesaj despre doliul unei familii pe care un film îl poate oferi.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Interpretând o vânzătoare de care toţi se îndrăgostesc, Natalie Portman a revenit încântător la stângăcia sa arătată în Garden State.
Stephen Holden – New York Times
Nici măcar interpretarea sălbatică în mod consistent a Dl. Gordon-Levitt nu poate salva în vreun fel această absurditate de film.
Michael Dunaway – Paste Magazine
Personajul principal va speria cu siguranţă pe mulţi dintre spectatorii din mainstream, dar structura tradiţională a poveştii poate să îndepărteze o parte dintre publicul alternativ.
Drew Taylor – Indie Wire
„Hesher” este genul de film care te mişcă într-un mod greşit şi te lasă nedumerit, neştiind dacă realizatorul vrea să te implice emoţional sau este… pur şi simplu enervant.
Amanda Mae Meyncke – Film.Com
Filmul pare că nu se mai termină.