Hope Springs (2012)

Terapie de cuplu

Scenariu:
59%
Premieră:
21-09-2012
Site oficial:
Hope Springs (2012)
Delia – Filme-carti.ro
Trebuie sa va spun ca pe langa un scenariu excelent si o regie de clasa, filmul nu ar fi fost atat de perfect din punctul meu de vedere, fara stiinta intregii echipe responsabile de selectia interpretilor.
Ioana Raluca Popescu – Raluk
Hope Springs poate fi vazut atat de tineri, cat si de cei in varsta. Pentru amuzantul si simplul motiv ca tinerii sa vada cam cum sta treaba cu o casnicie in adevaratul sens al cuvantului, iar cei in varsta sa redescopere gustul placerilor tineretii. Pana la urma, cedam impulsului si suradem cand vedem pe Facebook, printre miile de pisici dragalase, cesti de cafea si citate zen despre viata si dragoste, o poza cu un cuplu in varsta tinandu-se de mana, zambind, sarutandu-se afectuos. Pe vremea noastra, cand ceva se strica il reparam, nu-l aruncam.
Peter Bradshaw – The Guardian
Premiza interesantă a unui cuplu care nu mai face sex şi urmează terapie din acest motiv este transformată într-o comedie falsă de la Hollywood.
Angie Errigo – Empire
Un film foarte amuzant, care pătrunde, totodată, şi pe teritoriul dezbaterii temei despre cum afectează trecerea timpului dragostea şi o căsnicie.
CJ Johnson – FilmInk
O privire plictisitoare, deprimantă şi fără haz la un mariaj care se destramă între persoane de vârstă mijlocie – care nu poate fi ajutată nici măcar de clasa actorilor principali.
Peter Travers – Rolling Stone
Hope Springs ştie că finalurile fericite reprezintă ceva provizoriu. Ce cadou exuberant oferă Kay şi Arnold este redescoperirea apetitului pentru a trăi. Iar asta nu se învecheşte niciodată.
Manohla Dargis – New York Times
O îngemănare nepotrivită între o comedie de familie şi o tragedie a unui mariaj.
Nick Schager – Paste Magazine
Fiind un hibrid schizofrenic între o comedie cu sex şi o dramă despre relaţii serioase, Hope Springs se găseşte în derivă.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Un mod inteligent şi distractiv de a privi o căsnicie.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Hope Springs nu este un film excepţional şi nu riscă prea multe în privinţa poveştii, dar, în schimb, o face prin alegerea actorilor.
William Goss – Film.Com
Când [filmul] funcţionează, atunci o face foarte bine, dar pe urmă devine mult prea sentimentalist, iar tonul este stopat în a deveni mai fermecător deşi e în dezavantajul său.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Mai mult o dramedie decât o comedie romantică, Hope Springs oferă puţine surprize, dar multă căldură în prezentarea realţiilor umane.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Filmul reuşeşte să ofere o lecţie adevărată în arta actoriei americane de calitate, dar privitorii sunt, de asemenea, invitaţi să se relaxeze şi să se simtă bine privind staruri de cinema în vârstă care pretind că au dificultăţi în pat.