Premieră:
12-08-2011
Andrei Varban – Raluk
Filmul a avut potential, dar atunci cand faci glume pe care oricine le poate intelege, calitatea lor scade considerabil. Eu il pot recomanda doar pentru o iesire cu baietii in oras dupa o zi grea la serviciu.
Anca Grădinariu – VoxPublica
Horrible Bosses e obraznică, scandaloasă, dar revigorantă (îţi oferă citate pentru încă un an). Sacrifică nuanţele pentru replicile dinamită şi pentru hohotul grobian, ceea ce n-o ridică la nivelul unui, să zicem Office Space dar, alături de Bridesmaids, e una dintre cele mai entertaining şi mai obraznice comedii ale anului.
Un “must” dacă vă urâţi şefii sau dacă iubiţi comediile scandaloase.
Roger Ebert- Chicago Sun-Times
„Horrible Bosses” este amuzant și grosolan, exact în această ordine.
Kirk Honeycutt – Hollywood Reporter
Trebuie că vremurile că sunt grele, dacă o asemenea comedie lamentabilă adună un număr neobișnuit de mare de actori de marcă.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Cele mai plcăute comedii sunt acelea în care ne sunt prezentate persoane presupuse normale care se poartă îngrozitor. Iar dacă acele personaje sunt interpretate de actori celebri, cu atât mai bine.
Helen O’Hara – Empire
Acești șefi nu pot justifica nici o crimă și nici amintirile comice care durează, compromițând fatal o farsă care ar fi putut ajunge extraordinară, dar a sfârșit prin a fi aproape mediocră.
Peter Travers – Rolling Stone
Iată aici o farsă care te lasă să-ți dorești să fi fost mai amuzantă decât este. De ce? Pentru că irosește o premisă excelentă.
A.O. Scott – New York Times
În ciuda numeroaselor probleme ale filmului, se vede, totuși, că te afli pe mâinile unor profesioniști, ceea ce înseamnă că, chiar dacă nu ar trebui, „Horrible Bosses” te prinde.
Philip French – The Guardian
Filmul este cam greoi, misogin, cu glume variind de la a fi pe lista infractorilor sexuali la o discuţie între Bateman şi Sudeikis în legătură cu cine ar fi mai probabil violat în închisoare. Am râs frecvent, probabil în detrimentul respectului de sine.
Tom Butler – IGN
În timp ce un film ca The Hangover oricât de ridicol devenea, întotdeauna părea ancorat în realitate (una ciudată, dar care se putea întâmpla), Horrible Bosses – cu personajele caricaturizate şi un scenariu tâmpit – este un film care trebuie văzut cu câteva beri „la bord” înainte.
Drew Taylor – IndieWire
O comedie generică, ce reuşeşte să-şi distrugă propriul potenţial. Este o dezamăgire cruntă.
Jason McKiernan – Film Critic
Într-o vară care şi-a inundat audienţa cu îngrozitoare sequeluri şi adaptări după benzi desenate, este ironic revigorant faptul că un film care are „horrible” (îngrozitor) în titlu sfârşeşte prin a fi absolut fantastic.
Mr. Cranky – Mr. Cranky
Dacă îţi urăşti creierul, atunci vizionează „Horrible Bosses”.
Eric D. Snider – Film.Com
Un film vulgar, excentric, dar extrem de amuzant.
Geoffrey Macnab – The Independent
Mai multă subtilitate şi vervă nu ar fi stricat.
Drew McWeeny – HitFix
„Horrible Bosses” nu este un film slab. Doar că nu este atât de bun precum ar fi putut ajunge, iar în loc să arate evoluţia lui Gordon, mi se pare ca un pas înapoi spre vocea sa individuală şi un pas spre un fel de stil profesional simplu, fapt care este dezamăgitor.
Jacqueline Smith – New Zealand Herald
Actorii de marcă ajută filmul să acopere lacunele din scenariu.
Shaheema Barodien – Channel 24
Datorită uneia dintre cele mai ingenioase premise din ultima vreme, „Horrible Bosses” este extrem de amuzant.