How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)

Cum să-ți dresezi dragonul 3

AG - Audiență generală
62%
Premieră:
01-02-2019
Durată:
104 minute
Distribuitor:
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Chiar dacă e un film pentru copii, reușește să ajungă și la sufletul adulților: emoționează și oferă o ședință de terapie despre despărțire.
Carmen Florea – Filme-cărți
Pelicula excelează atât la capitolul conținut, construcție, cât și la nivelul muzicii orchestrale, care subliniază momentele tensionate, exacerbând emoțiile.
Peter Bradshaw – The Guardian
Tot focul și toată viața din această idee au fost supte și n-am rămas decât cu ceva plictisitor.
Geoffrey Macnab – The Independent
Bogăția și detaliile vizualurilor din cea mai recentă animație DreamWorks nu sunt completate, din păcate, și de o poveste sau de niște personaje la fel de bine create.
Ben Travis – Empire
Cea mai îndrăgită serie de la DreamWorks Animation se încheie cu un final frumos desenat, dar mult-așteptatul emoționant rămas bun nu e chiar așa cum ne așteptam.
Hope Corrigan – IGN
How to Train Your Dragon: The Hidden World e un mod fantastic și impresionant din punct de vedere vizual pentru a încheia această îndrăgită trilogie.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
Când totul va fi fost spus, până la momentul în care How to Train Your Dragon: The Hidden World se apropie de finalul Harry Potter-esc, în care Hiccup trebuie să învețe să-și ia rămas bun, rezultatul dulce-amărui va găsi publicul în aceeași situație dificilă, fiindu-i greu să-și ia adio.
Michael Nordine – Indiewire
„The Hidden World” reamintește publicului său tânăr că toate lucrurile bune – chiar și vârsta dragonilor – trebuie să ajungă la un sfârșit.