Hummingbird (2013)

Legea străzii

Premieră:
10-05-2013
Durată:
100 minute
Site oficial:
Hummingbird (2013)
Distribuitor:
,
Andreea Andrusca – Filme-cărți
Chiar dacă filmul reunește câteva teme de o mare importanță în societatea modernă, totuși maniera de reprezentare este una dictată de acțiune. Spectatorul nu are de multe ori posibilitatea de a participa afectiv la probleme protagoniștilor
Ioana Raluca Popescu – KoolHunt
Cam pe aceeasi premiza cu a portofelului gasit pe strada si plin de bani, Steven Knight il arunca pe Jason Statham intr-o intriga subtire despre regasirea de sine. Marea problema survine la finalul filmului, cand toata intriga este aruncata pe fereastra si ramanem pacaliti si cu banii luati
Corina Niţescu – Am Doar 18 Ani
Pe tot parcursul filmului este imposibil să nu dai de scene previzibile, sau de momente în care să te gândeşti “în viaţa reală nu s-ar fi ajuns niciodată aici”. Poate tocmai din acest motiv Legea Străzii rămâne doar un alt film de acţiune, presărat cu umor tipic britanicilor şi o poveste dramatică fără de final.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Este adevarat ca am apreciat ideea de mantuire a unui om. Crucial a fost sa urmarim si povestirile din final, dar sunt momente cand astepti sa se intample ceva si nu se iveste nimic.
Ioana Bărbărie – FilmeTari
Hummingbird este un film dramatic și întunecat, care îi permite lui Statham să arate că știe să fie mai mult decât un bătăuș.
Helen O’Hara – Empire
Un start dezamăgitor pentru Knight în regia de film.