if-i-stay-poster

If I Stay (2014)

Dacă aș rămâne

Premieră:
12-09-2014
Gen:
Durată:
106 minute
Site oficial:
If I Stay (2014)
Distribuitor:
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Productia se bazeaza mai mult pe intentii bune si nu este deloc superficiala in cazul momentelor sensibile astfel ca te vei atasa de personaje, sfidand versiunea nuantata a ideii de viata de dupa moarte.
Mihaela Mandru – Filme-cărți
Veti zice ca este o pelicula plina de clisee si probabil aveti dreptate, insa interpretarea eroinei principale, muzica si umorul condimenteaza povestea oferindu-i farmecul, caldura si intensitatea necesara cuceriiri inimilor.
Ioana Raluca Popescu – Edge and Back
“If I Stay” este departe de a fi un film perfect dar reuseste sa atraga prin simplitate si ”suflet”.
Peter Travers – Rolling Stone
R.J. Cutler, aflat la debutul său în lungmetraj, i se alătură lui Moretz, oferindu-ne acest talmeș-balmeș, ca și cum ar însemna ceva.
Geoffrey Macnab – The Independent
Problema vine, aici, de la scenariul manipulativ și îndulcit, care-l face până și pe lacrimogenul The Fault in Our Stars să pară rece și insensibil.
Kimber Myers – The Playlist
„If I Stay” pare creat să te facă să treci de la lacrimi, la suspine și leșin, și n-ar trebui să aibă probleme să le facă pe adolescente chiar să trăiască toate aceste senzații.
Ian Freer – Empire
Prea multe note false.
Mike McCahill – The Guardian
Marea fugă după banii de buzunar ai adolescenților continuă.
Christy Lemire – RogerEbert.com
Interpretarea lui Moretz […] ajută filmul a cărui poveste, în ciuda popularității sale, este mai degrabă sentimetalistă și, uneori, de-a dreptul ciudată.
A.O. Scott – New York Times
Filmul, bazat pe un scenariu bine construit de Shauna Cross, furnizează valuri de emoție.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
‘If I Stay’ este, pur și simplu, un film romantic fantastic, căruia nu-i e jenă să provoace lacrimi și nu-i e teamă de emoțiile afișate ostentativ.
Jon Frosch – Hollywood Reporter
[Moretz] se transformă tot mai rapid într-o vedetă iar acesta este primul ei rol principal într-un film romantic. Dar după numai câteva minute din această poveste de dragoste și moarte, ți-ai dori să nu fie.