
Immortals (2011)
Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor
Premieră:
11-11-2011Site oficial:
Immortals (2011)Distribuitor:
MediaPro DistributionLucian Bodnar – Raluk
Immortals este un deliciu viziual, minimalist ca si scenografie, de un maxim impact asupra suprafetei oculare. Pur si simplu trebuie experimentat.
Lucian – Marele Ecran
Prin ridicolul său involuntar, filmul mai mult m-a amuzat decît enervat, în ciuda tonului meu care s-ar putea să supere vreo 300 de oameni.
OanaVo – Metropotam
In ansamblu, Immortals nu ne-a lasat cu vreo dorinta ascunsa de a-l revedea. Un subiect cvasi-filosfic, confruntari sangeroase, efecte 3D, personaje ale mitologiei grecesti, un Mickey Rourke necrutator, toate sunt parghii de care te poti agata daca aveti pofta un film de actiune brutal precum Immortals.
Floryan – FilmeTari
Iubitorii filmelor epice, a celor cu razboaie sau cu legende ale Greciei il vor aprecia, cred eu, fiind grafic aproape perfect realizat. Urmele de fantastic si anumite parti ireale (doar sunt niste legende) ii vor face pe ceilalti sa renunte usor la el, povestea fiind destul de confuza. Per total este un film bun, dar pleci din sala de cinema cu gandul ca putea fi si mai si.
Andreea Dobre – Film Reporter
Nemuritorii 3D: Războiul zeilor/ Immortals 3D, de Tarsem Singh, e o adaptare perfect inutilă a poveştii lui Tezeu, în care toată vitejia, gloria şi mâncătoria Eladei de demult e scufundată într-un kitsch cu ambiţii de grandoare.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Vizual este impresionant, dar îi lipsește un singur moment măcar în care să se manifeste dorința de a realiza un film.
Paul Brunick – New York Times
O, muză a tuturor zeilor și oamenilor, a legendelor nemuritoare, spune ceva. Și, vorbind despre Immortals, răspunde cu seriozitate: chiar ai citit acel scenariu stupid? Immortals reprezintă ultimul dezastru al conversiei 3D.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Realizez că ar fi fost prea mult să cer ca filmul Nemuritorii să fie unul nemuritor, dar, sincer, dacă ar fi fost un pic mai plauzibil și mai plăcut nu ar fi stricat.
Adam Markovitz – Entertainment Weekly
Fără niciun ajutor din partea scenariului, evenimentele din film nu-ți rămân în minte mai mult decât durează pe ecran. Cu toate astea, datorită faptului că Singh știe cum să dozeze momentele cu adevărat electrizante, filmul reușește să țină pasul cu apetitul publicului.
Philip French – The Guardian
efectele CGI sunt de mâna a treia, iar violența îl face nepotrivit pentru publicul tânăr.
William Goss – Film.com
prin ce diferă acesta de alte filme cu buget mare și cu săbii și sandale, precum 300 sau Clash of the Titans? Răspuns: îl are ca regizor pe Tarsem Singh și acesta aplică același stil somptuos cu care ne-a obișnuit în The Fall, The Cell, videoclipuri sau reclame.
Helen O’Hara – Empire
are suficient sânge, curaj și strălucire pentru a satisface pe oricine – iar Cavill arată precum un superman.
Bill Gibron – FilmCritic
Pe dinafară, Immortals pare a fi un film pe care merită să-l vezi. Pe dinăuntru, însă, totul e plictisitor și insipid.
Roger Ebert – Chicago Sun Times
The Immortals este fără îndoială filmul îngrozitor care arată cel mai bine, pe care-l vei vedea vreodată.
Stephen Lambrechts – IGN
Prin Immortals, Tarsem a creat o poveste mitologică frumoasă și somptuoasă, ale cărei efecte vizuale prevalează asupra slăbiciunilor scenariului.
Michael Burgin – Paste Magazine
Unora li se va părea că nu e altceva decât un fel de calorii fără gust. Altora, însă, li se va părea chiar apetisant.
Nordling – Ain’t It Cool News
Tim Burton a fost ani de-a rândul regele efectelor vizuale fantastice, dar dacă ar fi să preia cineva coroana de la el, cred că acel regizor este Tarsem. Într-un singur cuvânt, Immortals este cool.
Gabe Toro – Indiewire
cel mai probabil acesta marchează cea mai plictisitoare interpretare a lui Mickey Rourke.
Annette Basile – FilmInk
Efectele vizuale spectaculoase – prezente în abundență aici! – nu pot compensa scenariul slab și nici interpretările ușor de uitat.
Anthony Quinn – The Independent
Acest amestec de mitologie greacă și violență explicită va avea succes la adolescenți și la admiratorii formelor bine-sculptate masculine, de preferat acoperite cu ulei.
Anthony Morris – The Vine
Vino cu noi în niște vremuri în care tricourile nu erau chiar un lucru opțional, ci, mai degrabă, erau excluse cu desăvârșire din garderobă, și unde munții nu erau compleți fără o mână de semi-zei, pe jumătate dezbrăcați, înlănțuiți în pivnițe.
Shaheema Barodien – Channel 24
Zeii își fac de cap în această seducătoare, din punct de vedere vizual, dar, altfel, anemică ecranizare a mitologiei elene.