In Time (2011)

Premieră:
28-10-2011
Site oficial:
In Time (2011)
Distribuitor:
Floryan – FilmeTari
te-ai astepta de la un film regizat de Niccol (“Lord of War”) si cu o astfel de poveste sa se bata, acolo, pentru “filmul anului”. Insa nu e chiar asa. Cu un scenariu slabut (mai ales pentru un film de 2 ore) si cu actorul principal ales mai mult pentru nume (Justin) decat pentru calitatile lui actoricesti, filmul nu reuseste sa primeasca o nota prea mare.
Lucian Bodnar – Raluk
Un thriller echilibrat, cu emotie, drama, impuscaturi si acel ceva care face diferenta intre un film plictisitor si unul suportabil, chiar daca previzibil.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Premiza filmului este a naibii de intrigantă.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
O idee provocatoare şi o distribuţie frumoasă nu pot ascunde limitele acestui futuristic sci-fi thriller.
Owen Gleibermanm – Entertainment Weekly
Relaţia dintre personajele actorilor Timberlake şi Seyfried este mult prea superficială pentru a ne convinge că alcătuiesc un cuplu de răzvrătiţi, iar scenariu, odată ce ai trecut de premiză, este, practic, plin de clişee.
Phil Pirrello – IGN
In Time este atât de frustrant nu pentru că este un film îngrozitor, ci pentru că ratează atât de multe oportunităţi să fie unul bun.
Kevin Jagernauth – IndieWire
Acest film fără sens vă va irosi preţioasele ore şi minute pe care le aveţi.
Annette Basile – Film Ink
Un film foarte captivant, dar premiza inteligentă îşi pierde pe parcurs din putere.
Clem Bastow – The Vine
Filmul este puţin ca o conversaţie pe care o asculţi de la câţiva paşi distanţă: vei prinde cam tot ceea ce se spune, dar te vei găsi şi în situaţia de a te întreba „Stai puţin, ce?” mai tot… timpul.
Betsy Sharkey – L.A. Times
Ceea ce îi lipseşte sunt acele momente care contează cu adevărat, care te emoţionează atât de mult încât ai dori disperat să opreşti timpul – pentru a le savura, pentru a simţi teama, pasiunea, regretul. Ah… poate data viitoare.
Manohla Dargis – N.Y. Times
Atunci când Dl. Niccol lasă imaginile să vorbească de la sine, filmul este bun, în ciuda tonului fluctuant şi a ritmului lent.
Peter Travers – Rolling Stone
Distribuţie drăguţă. Premiză cu potenţial. Realizare slabă.
Niccol a luat pulsul societăţii în care trăim în prezent şi prezintă ceea ce a găsit într-un mod fascinant.
Bill Gibron – FilmCritic
Pe parcurs, filmul aduce câteva concepte interesante, dar doar pentru a fi subminate de regia slabă şi de povestea împrăştiată.
Ilan Preskovsky – Channel 24
Poate că nu este unul dintre cele mai bune filme sci-fi realizate recent, dar In Time oferă destule în privinţa alegoriei politice, precum şi actori plăcuţi şi curse de maşini interesante.