Intouchables (2011)

Invincibilii

Premieră:
20-04-2012
Site oficial:
Intouchables (2011)
Ionuț – FilmeTari
o frumoasă poveste de prietenie ce te acaparează prin interpretările actorilor
Denis Grigorescu – Raluk
Intouchables este, dincolo de uriasul succes de public (ce de multe ori contrasteaza cu parerile critice), un film foarte placut, o pelicula care te face sa iti aduci aminte ca nu trebuie sa uiti de micile bucurii ale fiecarei zile.
Delia – Filme-cărți
Superb, un must see, o lectie exemplara de film francez, o raza luminoasa, curata, cinstita si plina de speranta in umanitate!
Marian Iuga – Film Sinopsis
Intouchables e o poveste optimistă. Dacă folosim termenul dramă este prea mult pentru că la final mi-e greu să cred că cineva nu a avut un zâmbet pe buze. E un film simplu, frumos, fără artificii capabil să satisfacă orice gust.
Iulia Blaga – HotNews
Este un film usor de urmarit si usor de inteles, si care abordeaza problematica imigratiei intr-un mod pe cat de decomplexat pe atat de eficient.
Tragând linie filmul este una dintre cele mai bune comedii ale ultimilor ani, 5, 10, nu-mi dau seama, un film ce-și merită poziția în boxoffice între atâtea substitute umoristice venite de peste Atlantic.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Vorba aceea că e bine să combini umorul şi emoţia pentru a ajunge la inimile spectatorilor găseşte o nouă dovadă în producţia franceză, care spune povestea prieteniei insolite dintre un energic „derbedeu”, Driss (Omar Sy), şi Philippe (François Cluzet), un aristocrat imobilizat în scaunul cu rotile.
Florin Bică – Film Reporter
la fel ca orice comedie „neamericană” are un je ne sais quoi al ei, reuşeşte să te facă să râzi de-adevăratelea, iar la final te trezeşti fredonând melodia „September” a celor de la Earth, Wind & Fire, inclusă în coloană sonoră a filmului.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Atracția pentru un film ca acesta este perfect legitimă, pentru că atunci când ajungem să empatizăm cu personajele, ceea ce le face pe ele fericite ne face și pe noi fericiți.
A.O. Scott – New York Times
Experiența vizionării lui „The Intouchables” se poate rezuma în 9 cuvinte: vei râde; vei plânge; vei da înapoi cu teamă.
Sheri Linden – Los Angeles Times
Cursa din plină noapte cu care începe filmul este proaspătă și imprevizibilă – calități pe care, din păcate, acest film nu le mai atinge.
Peter Travers – Rolling Stone
Crud? Probabil. Insensibil? Cu siguranță. Dar Sy și Cluzet sunt niște actori superbi care demolează stereotipurile de rasism și diferența de clasă socială
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
The Intouchables este, în cele mai multe momente ale sale, un film plăcut.
Neil Young – Hollywood Reporter
Banal, calculat și comercial…
Annlee Ellingson – Paste Magazine
extrem de plăcut