Premieră:
08-09-2017
Durată:
135 minute
Site oficial:
It (2017)
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Ecranizarea după Stephen King combină convingător sperieturile cu povestea unei maturizări.
Radu Bordei – IGN
IT este mai mult decât un film de groază, iar râsul sinistru al lui Pennywise îți va rămâne în memorie mult timp de acum înainte.
Andra Avram – Filme-carti
Nu sunt multe filme de groază cărora le putem atribui acest epitet, însă IT este, din multe puncte de vedere, absolut fermecător.
Răzvan C-tin Dincă – MovieNews
Unul dintre cele mai bune filme horror din ultimii ani.
Peter Travers – Rolling Stone
Romanul de succes despre copii, secrete și cu cel mai înfricoșător clovn din lume are parte de o ecranizare – și este extraordinară.
Dominic Corry – New Zealand Herald
Chiar dacă ambițiile acestui nou It de a fi un Stand By Me cu horror nu sunt pe deplin îndeplinite, reprezintă un țel curajos al acelui ideal.
Jen Yamato – Los Angeles Times
„It” umple cele 135 de minute ale sale cu suficiente efecte vizuale impresionante pentru a menține audiența captivată, dar nu atât de implicată emoțional precum ar merita materialul original.
Will Leitch – Paste Magazine
Filmul este prea lung, prea aglomerat cu povestioare, prea dedicat să atingă toate punctele importante din cartea lui King, în timp ce lasă deoparte detaliile importante ale personajelor.
Geoffrey Macnab – The Independent
Ceea ce face acest film atât de distinctiv și evocator este inocența tinereții a protagoniștilor în confruntare cu răul zâmbitor.
A.O. Scott – New York Times
Realizatorii filmului onorează toate dimensiunile viziunii literare distinctive a D-lui King.