jessabelle-poster

Jessabelle (2014)

Jessabelle

14%
Premieră:
28-11-2014
Durată:
90 minute
Site oficial:
Jessabelle (2014)
Distribuitor:
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Cantitatea de spaime rezultata nu este cea scontata de la o productie horror, dar putinele aparitii fantomatice atrag sperieturile retinute.
Marcel Prost – Cinemateca
Scenariul duduie accelerat inca din primele minute, incepand cu scena extrema a accidentului; pe parcurs, insa, se colmateaza de povestiri si personaje secundare simpliste, slab motivate, care converg neverosimil spre acelasi final predestinat.
Matt Patches – IGN
Poate că inofensivul Jessabelle, al lui Greutert, este un succes al filmelor cu buget redus, dar nu impresionează cu nimic.
Sheila O’Malley – RogerEbert.Com
„Jessabelle” este interesant în ceea ce privește anumite detalii și în modul în care redă atmosfera din Louisiana, dar se destramă complet când încearcă să devină un film horror.
Gary Goldstein – Los Angeles Times
Trebuie s-o felicit pe Sarah Snook, a cărei interpretare reușește să țină filmul în frâu, chiar și-n cel de-al treilea act care e destul de stupid.
Ben Kenigsberg – New York Times
Filmul horror Jessabelle te poate surprinde numai printr-un singur detaliu: îl are ca scenarist pe comediantul Robert Ben Garant, creatorul lui Reno 911!. Altfel, Jessabelle este deprimant de plictisitor.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
[…] e făcut, în general, ca la carte, dar rareori reușește să impresioneze.