Premieră:
09-03-2012
Site oficial:
John Carter (2012)
Distribuitor:
Floryan – FilmeTari
John Carter este un film care poate ai fi mindblowed daca ai fi copil, care reuseste sa te incante daca vrei un film fantasy/disney si care lasa fara emotie pe cei care cauta lacune in scenariu sau legaturi mai bine facute.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
captivant de la un capăt la celălalt, deşi nimic – practic nu este neaşteptat (cu excepţia a două twisturi care m-au dat peste cap pe moment), nici la nivelul poveştii, nici vizual
Radu Iulian Baba – Raluk
Sincer sa fiu, nu am o apetenta anume pentru filme SF, dar daca vad unul despre care intr-adevar pot sa zic ca merita, ma infund in fotoliul de cinema si ma las dus in lumea lui. Dar acelasi lucru nu pot sa spun despre acest film.
Gruia – metropotam
Chiar daca este foarte lung si cu o poveste destul de ramificata si cu multe lacune, John Carter este un film perfect pentru a evada intr-o lume plina de fantezie, numai bun pentru a-l vedea in week-end la IMAX.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Previzibil, dar fermecător și destul de amuzant
Peter Travers – Rolling Stone
[John Carter] este construit pe ceva rar: miracol în locul cinismului de la Hollywood.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Secvențele de acțiune sunt, în general, bine realizate, dar toate par la fel. CGI-ul le face să pară ieftine și nu suficient de reale.
A.O. Scott – New York Times
Dezordonat și haotic… dar și plin de culoare și oarecum amuzant.
Dan Jolin – Empire
Aproape orice film sci-fi/fantasy/cu super-eroi care ți-a plăcut este pe undeva pe aici.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Da, tot ce-ai auzit despre acest film este adevărat. Este o bombă cu buget mare. Efectele vizuale sunt superbe, dar povestea lasă de dorit iar actorii par pierduți.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Kitsch arată minunat, dar asta e problema: arată un pic prea bine. Este atât de sexy și are atât de puține de făcut.
Erin Free – FilmInk
În ciuda unor momente puțin stupide, ideea de aventură în stil vechi și extratereștrii genial concepuți ridică acest film deasupra altor multe filme sci-fi cu buget mare.
Laremy Legel – Film.com
S-ar putea să ți se pară că ține puțin cam mult, 3D-ul (ca în mod normal) este inutil și nu sunt total convins că există o logică în toată povestea asta. Dar toate aceste lucruri nu te pot opri de la a te lăsa captivat de film. Vei vrea să știi mai multe despre această lume, despre viețile acestor ființe și despre cum se va sfârși totul.
Bill Gibron – Film Critic
Cei de la Disney ar trebui să fie mândri. Au investit mult capital în a-l aduce pe ecran pe Edgar Rice Burroughs iar eforturile lor sunt aproape de a fi recompensate.
Peter Bradshaw – The Guardian
M-am simțit ca și cum cineva m-ar fi tras după el în bucătăria localului Greggs din cartierul meu și mi-ar fi copt capul în centrul unei pâini albe uriașe în formă de cub.
Stephen Lambrechts – IGN
John Carter este un amestec fantastic între emoția unei aventuri de madă veche și spectacolul unui blockbuster modern. Pe scurt, este minunat.
Drew McWeeny – HIT FIX
Excelent creat, interpretat perfect și regizat cu un evident entuziasm al unei persoane care a visat la Barsoom întreaga sa viață , John Carter este o bijuterie.