Johnny English Reborn (2011)

Premieră:
23-09-2011
Distribuitor:
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Da, Johnny English… se întoarce! categoric merită văzut, dar din păcate recomandarea este doar pentru Rowan Atkinson, pentru că scenariştii nu au reuşit să vină cu un ambalaj pe măsură pentru fantasticul talent al actorului în ceea ce priveşte improvizaţiile şi expresivitatea fizică.
Radu Acsinia – Raluk
Umorul filmului este cat se poate de direct, simplu si pe alocuri stupid, insa per total a iesit un mix ce ar misca si cea mai serioasa figura.
Ștefan Gheorghieș – Cineblog
Aş fi vrut ca Johnny English Reborn să fie o comedie mai reuşită, să rămân cu o impresie foarte bună după vizionare şi să pot recomanda cu încredere mai departe filmul lui Oliver Parker. Însă aşteptările nu mi-au fost confirmate şi, cu toate că au fost şi momente în care publicul din sala de cinema râdea în hohote, per ansamblu aceste mici momente nu au fost de ajuns.
Megan Lehmann – Hollywood Reporter
Un sequel reduntant al unei farse cu spioni.
Michael Simms – FilmInk
Prezența lui Rowan Atkinson ne asigură o experiență distractivă.
Clark Collis – Entertainment Weekly
Fanii umorului sofisticat s-ar putea să empatizeze, dacă nu chiar să simpatizeze, cu eroul principal în multele ocazii în care este lovit între picioare.
Robert Abele – L.A. Times
Ca orice alt film cu spioni internaționali, „Johnny English Reborn” are cascadorii cu elicopterul, locații exotice, bătăi coregrafiate și gadgeturi grozave.
Stephen Holden – N.Y. Times
Acest sequel făcut de un nou regizor, Oliver Parker, e mai amuzant și are o personalitate mai puternică decât predecesorul său.
Bill Gibron – Film Critic
Nu e atât de mult renăscut aici, cât e redundant, în mod absolut inutil.
Anthony Quinn – The Independent
A ținut în jur de 90 de minute, timp în care n-am auzit nici măcar un singur râset în toată sala.
The Guardian
Într-o zi vom vedea un film care să pună într-adevăr în valoare talentul lui Atkinson. Acesta nu este filmul acela.
Eric D. Snider – Film.com
Nu am o problemă cu lipsa de logică – hey, e o comedie, tot ce se întâmplă mi e poate părea verosimil – dar se pune atât de mult accent pe comportamentul imbecil al lui Johnny încât acesta încetează să mai fie amuzant.
Barney McDonald – New Zealand Herald
Johnny English Reborn e o tentativă nereușită de a profita de pe urma expresiilor faciale ale lui Atkinson și de pe urma ”englezismului” său natural.
Ilan Preskovsky – Channel 24
În vreme ce toți ceilalți privesc apatic de pe margine, fanii comediilor britanice vor cere ca adevăratul Rowan Atkinson să iasă în față.