Jurassic World (2015)

Jurassic World

Premieră:
12-06-2015
Durată:
130 minute
Distribuitor:
Mihai Cosmin – Am doar 18 ani
Jurassic World îţi oferă tot ceea ce ai nevoie de la un film de vară şi anume de relaxare.
Andreea Mihai – Couch.ro
Pentru copii si nu numai, Jurassic World va fi o calatorie fascinanta.
Mihaela Mandru – Filme-cărți
“Jurassic World” este intr-adevar un “Jurassic Park” in haine noi, nu neaparat mai stralucitoare sau mai de efect ca primele, dar spectatorii sigur se vor destinde urmarind noile modalitati prin care dinozaurii ingrozesc oamenii. De neuitat? Clar nu, doar de savurat intr-o torida noapte de vara.
Cătălin Mesaru – Film Reporter
Jurassic World e o dezamăgire ce trebuie neapărat văzută pentru a fi crezută. E un blockbuster eșuat, o epavă a unei francize ce, chiar și cu momentele sale joase, însemna ceva, cândva.
Ioana Raluca Popescu – Edge and Back
“Jurassic World” cu siguranta va avea un sequel si asa cum mentionam este un film-omagiu adus unei generatii care a crescut cu aceste povesti. Nu este un reboot cum se temeau multi si ofera posibilitatea relansarii francizei intr-o directie interesanta.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
În ciuda celor mai bune eforturi ale regizorului Colin Trevorrow, povestea din „Jurassic World”, deși acceptabilă, nu are același impact ca în filmul inițial.
Andy Crump – Paste Magazine
Este puțin stupid, dar niciodată plictisitor, iar spre deosebire de precedentele sequeluri, are respectul cuvenit, dacă nu chiar puțin prea exagerat, față de originalul lui Steven Spielberg.
Erin Free – FilmInk
Grandios, captivant, amuzant, și extraordinar de plăcut, Jurassic World este exact ceea ce ar trebui să fie: o distracție exuberantă.
Manohla Dargis – New York Times
Imperativ la „Jurassic World” este să șocheze mai degrabă decât să spună o poveste bună.
Daniel Krupa – IGN
Are spiritul filmului original, dar nu poate reproduce trecutul. Este un blockbuster conștient de asta, care are mult suflet, umor și divertisment pentru a-l face o atracție de vară palpitantă.
Geoffrey Macnab – The Independent
Chiar și văzut în 3D, pe cel mai mare ecran IMAX posibil, Jurassic World nu este decât un film de categoria B la bază.
Chris Hewitt – Empire
Cel mai cunoscut parc tematic în istoria filmului se redeschide într-un stil captivant, remarcabil.
Peter Travers – Rolling Stone
Primim ceea ce ne dorim. Și ne pasă deoarece există umanitate în personaje.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.com
Este posibil să filtrezi aspectele iritante și să te bucuri de film ca un spectacol aspru, deseori genial asamblat.
Peter Bradshaw – The Guardian
Producătorul executiv Steven Spielberg și-a pus amprenta sa de dinozaur foarte profund asupra acestei a patra părți captivante din seria Jurassic Park.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Filmul reușește cu succes să nu te copleșească prin efectele vizuale, iar coloana sonoră a lui Michael Giacchino, chiar dacă preia câteva note din ceea ce realizase John Williams anterior, creează o partitură personală foarte pronunțată.
Harry Knowles – Ain’t It Cool News
Jurassic World este sărbătorirea fastuoasă a visului lui John Hammond, a coșmarului lui Michael Crichton și a cinema-ului lui Steven Spielberg. Și sunt foarte fericit să spun asta.