Premieră:
22-11-2013
Durată:
90 minute
Site oficial:
Khumba (2013)
Distribuitor:
Mihai Cosmin – Am Doar 18 Ani
Khumba este o surpriză foarte plăcută în acest final de an, prin care ne este demonstrat, încă o dată, că nu trebuie să fii Pixar Animation Studios sau DreamWorks Studios pentru a realiza o animație de calitate!
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“Khumba” face clar inca de la inceput publicul tinta- grupuri vesele, galagioase si energice de pusti de pana in cinci ani, care vor sa urmareasca niste animalute care traiesc aventura vietii lor. Daca adaugi la asta si niste efecte 3D, satisfactia lor este garantata.
Andrei Mutuligă – Cinefilul de Serviciu
Cu excepţia câtorva momente oferite de personajele secundare, adulţii nu au motive de mulţumire, dar pentru copii este un must see.
Laura Meleaca – Cinemateca
Pentru piticii cei mai pitici, Khumba se va dovedi o animatie amuzanta. Ochiului critic nu ii vor scapa, insa, lipsa de originalitate, povestea plata, precum si personajele anemic construite.
Mihaela – Filme-carti
Filmul lasa mult de dorit cam in toate punctele esentiale – poveste, personaje, desene, coloana sonora – insa acceptam provocarea, admiram efortul si bunele intentii, asteptand cu interes noutati cu mai multa sare si piper.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Nu este „Regele Leu” de la Disney, dar are emoţie şi e foarte bine îngrijit vizual.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Nu e “Khumba” o poveste originala dar se vede ca-i o animatie muncita, facuta ca-n vremurile bune ale lui “Fievel” si “Land Before Time”. Un amestec de inocenta, uscheala si morala pe placul prichindeilor.