Kill the Messenger (2014)

Eliminaţi mesagerul!

Premieră:
17-10-2014
Durată:
112 minute
Distribuitor:
,
Adina Mihalache – Am Doar 18 Ani
În rolul principal, Jeremy Renner are o performanță bună, dă viață și credibilitate personajului său. Transformarea sa este ilustrată extrem de bine, de la jurnalistul plin de încredere și umor, soțul iubitor și tatăl simpatic, la omul terorizat, aflat în pragul depresiei.
Marcel Prost – Cinemateca
Altfel spus, 10 pentru poveste si pentru lectia de jurnalism, 6 pentru stil.
Lucian Slim – MovieNews
„Eliminaţi Mesagerul!” are o tensiune incredibilă care spune o poveste complicată, în care Renner îşi depăseşte caracterul personal intrând în pielea personajului Webb – fiind probabil cea mai bună performanţă a sa.
Jonah Flicker – Paste Magazine
Kill the Messenger poate că nu va fi cel mai captivant film pe care îl vei vedea anul acesta, dar are suficiente interpretări solide de la actori extraordinari în roluri secundare.
Peter Travers – Rolling Stone
În ciuda defectelor, filmul inspiră o indignare morală care se simte tulburător de actuală.
Glenn Kenny – RogerEbert.Com
„Kill The Messenger” capătă puterea sa considerabilă prin faptul că nu este genul de film la care te-ai aștepta după descrierea sa particulară.
Manohla Dargis – New York Times
Filmul se destramă pe moment ce povestea se adâncește tot mai mult…
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
[Renner] se confundă complet în personajul său, interpretând rolul său cu aceeași ferocitate pe care Webb o arăta când făcea rost de informații demne de a le prezenta.
Eric Kohn – IndieWire
„Kill the Messenger” arată aceeași calitate anesteziată pe care dedicația lui Webb pentru munca sa încerca să o contraatace. Renner este o cu totul altă poveste.
Matt Patches – IGN
Cu ușurință cea mai bună interpretare a lui Renner de la Hurt Locker.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Renner pare complet absorbit în rolul său, iar când norii de îndoială se acumulează și omul devine un paria profesional devine dureros de privit.
Jordan Hoffman – The Guardian
E o poveste care oferă câteva scene memorabile, dar mare parte din scenariu pare mai mult un joc video al unui reporter.