Killing Time (2012)

Killing Time

IM-18 Interzis minorilor sub 18 ani
88%
Premieră:
01-03-2013
Durată:
99 minute
Site oficial:
Killing Time (2012)
Distribuitor:
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Este un film pe care TREBUIE să-l vezi dacă iubeşti entertainment-ul de calitate şi cinema-ul românesc.
Killing Time este un film cu adevărat efervescent, un film care știe să se folosească de dialog și de monolog la cote maxime.
Ionuţ Mareş – Marele Ecran
Killing Time este interzis celor sub 18 ani, dar tocmai acest lucru l-ar putea transforma într-un film cult printre adolescenţii pasionaţi de Tarantino & Co
Victor Buzura – Poison Whiskey
Nu sunt sigur de ce avem nevoie de o replică românească la ”Reservoir Dogs” după 20 de ani de la premiera acestuia.
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
În Killing Time, scenaristul şi regizorul Florin Piersic jr. a reuşit să construiască, împreună cu actorul neprofesionist Cristian Ioan Gutău, unul dintre cele mai complexe, credibile şi puternice portrete de idioţi din filmul românesc (şi nu numai).
Delia Marc – Filme-cărți
O mare surpriza pentru mine acest nou film marca Florin Piersic Jr. Nu pentru ca nu i-as fi sesizat pana acum multiplele potente de exprimare artistica, ci pentru ineditul temei abordate in spatiul cinematografic romanesc si mai ales pentru stilistica asumata.
Lucian Maier – Liternet
Killing Time e un film viu, plin de replici inspirate, de discuţii precum în filmele lui Tarantino – de care aminteşte dar pe care, altfel, nu îl copiază.
Cris – Urban.ro
Am dat peste un film care nu m-a plictisit niciun moment si care m-a facut sa trec rapid prin diverse stari- amuzament, tensiune, uimire. Nu este capodopera, este un film pe care multi il vor desfiinta, dar care are sanse sa ocupe un loc in lista de „guilty pleasures”.