The Lazarus Effect (2015)

Efectul Lazarus

23%
Premieră:
27-02-2015
Durată:
83 minute
Nicoleta Vasile – Am Doar 18 Ani
[…] filmul este forţat prin ideea în sine şi este extrem de simplu.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Fara a incerca sa para mai complex decat e nevoie, fara prea multe discutii filosofice sau stiintifice, filmul s-a axat pe ce a stiut mai bine – partea psihologica a unor personaje destul de stricate, si a „glazurat” povestea cu jump scares de bun gust, fara sa abuzeze prea mult de procedeul asta obosit, rezultand intr-un film destul de echilibrat.
Peter Sobczynski – RogerEbert.Com
Acesta nu este un film horror real – acesta este genul de film horror la care personajele unui film horror real s-ar fi uitat pentru a comenta imperfecțiunile genului înainte ca teroarea autentică să înceapă.
Gary Goldstein – Los Angeles Times
Un thriller medical tensionat, eficient, care este mai bine de digerat fără să-l cercetezi în detaliu.
Ben Kenigsberg – New York Times
Un mix de absurditate pseudoștiințifică și supernaturală.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Filmul risipește potențialul pe care l-ar fi avut, să nu mai pomenim despre talentul actorilor precum Duplass dau Wilde, care, categoric, ar fi meritat mai mult.
Jordan Hoffman – The Guardian
Ai mai văzut acest film cu actori mai puțin cunoscuți și fără să aibă un platou atât de neinteresant, care aduce cu un episod de acum zece ani din CSI.
Drew Taylor – IndieWire
A readuce la viață pe cineva din morți este unul dintre cele mai vechi și eficiente idei, dar cu The Lazarus Effect pare un subiect pur și simplu epuizat.