Leap Year (2010)

Din distribuție: , ,
12%
Premieră:
05-03-2010
Site oficial:
Leap Year (2010)
Distribuitor:

https://youtu.be/6H5IWhoeIwI

saramon de la FilmeTari
Printre filme de Oscar există şi filme ca Leap Year: comedioare romantice al căror final îl cunoști încă din primele minute, de la care nu te aștepți să revoluționeze nimic în cinematografie, niște basme moderne simple.
Alex Nicolescu de la dob.ro
Nu prea văd de ce ar merita efortul. Subiectul e ultra-uzat şi nimic nou sau interesant nu mai poate ieşi din el. Ne-am lovit de aceleași premise, aceleaşi deznodământuri şi aceleaşi conţinuturi de prea multe ori.
Magda Georgescu de la raluk.ro
Leap Year este, in opinia mea, exact genul de film usurel, care poate fi vazut cu iubita in oras sau cu fetele la o iesire fara sa dati gres. Va veti distra, va veti amuza, va va prinde si nu va veti plictisi. Da, este cu siguranta un film slab. Dar totusi entertaining.
Roger Ebert de la Chicago Sun-Times
O comedie romantică drăguţă şi plictisitoare. Rămâne fidelă traseului stabilit, opreşte în fiecare staţie programată şi ne duce răbdătoare, cu succes, la destinaţie.
Michael Rechtshaffen de la Hollywood Reporter
O comedie romantică ce pare la fel de proaspătă precum o bucată de pâine veche de o săptămână.
Owen Gleiberman de la Entertainment Weekly
Starurile comediilor romantice se pricepeau mai bine, pe vremuri, să pretindă că nu se pot suferi.
Anna Smith de la Empire
Un gunoi.
A.O. Scott de la NY Times
Atât de lipsit de farmec, de umor şi de imaginaţie, Leap Year poate fi numit film numai privit din punct de vedere tehnic.
Peter Bradshaw de la Guardian
Anand Tucker este un regizor deosebit de talentat, printre creaţiile sale numărându-se And When Did You Last See Your Father? sau filmul de televiziune Red Riding (care se pregăteşte de un debut senzaţional pe marele ecrane din SUA). Dar nici măcar el nu poate face nimic cu scenariul îngrozitor al acestei comedii romantice.
Wendy Ide de la The Times
Amy Adams, o actriţă plăcută de multă lume, este redusă, în această comdie deprimantă, la o scorpie nevrotică, obsedată de nuntă.
Jim Vejvoda de la IGN
Leap Year este un jurnal de călătorie încântător, dar, ca film, este mizerabil. Reia până la dezgust toate clişeele şi stereotipurile irlandeze apărute vreodată în comediile romantice.
Michael Phillips de la LA Times
Nici măcar peisajele irlandeze sau farmecul celor doi actori principali, Amy Adams şi Matthew Goode, nu pot salva această comedie romantică neatractivă.
Singurul lucru mai frustrant decât o comedie romantică îngrozitoare este una în care joacă doi dintre actorii pe care, de altfel, îi placi în aproape orice altceva au făcut înainte.
Chris Barsanti de la Film Critic
Trebuie să fie un motiv pentru care acest film există, însă, cu siguranţă, acesta nu va fi aflat pe vreun ecran.
Christine Champ de la Film.com
Intriga este previzibil de previzibilă.
John Walsh de la The Independent
Adams este încântătoare şi aproape că salvează filmul. Dar e atât de prost…
Alec Kerr de la music OMH
Starea în care se află comdiile romantice în prezent e îndeajuns de cumplită încât să îi nemulţumească şi pe cei mai mari fani ai genului.
Aaron Cutler de la Slant Magazine
Leap Year este exact ca o relaţie: aştepţi în continuu să-şi revină, până în momentul în care accepţi că aşa ceva nu se va întâmpla.