The Loft (2014)

Ispita

Premieră:
06-03-2015
Durată:
108 minute
Site oficial:
The Loft (2014)
Distribuitor:
,
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
Si totusi, thrillerul erotic are cateva hibe care fac ca plotul sa nu functioneze perfect: o dezvoltare sterila a unor personaje sau implicarea unui subplot care nu are niciun rost (vezi discutiile despre proiecte arhitecturale).
Adriana Șandru – CinEmil
Imi plac filmele care ma fac sa uit ca sunt intr-o sala de cinema si asta a reusit din plin. Scenariul a fost gandit in asa fel incat curiozitatea sa iti sporeasca treptat, actorii isi contureaza perfect personajele si finalul este pe masura intregului film.
Andreea Mihai – Couch.Ro
The Loft este, in esenta, o refacere a unei povesti originale, care sufera grav la capitolul relatabilitate, caci personajele filmului sunt insuficient dezvoltate si va va fi greu sa relationati cu ele. Povestea este, din fericire, ceva mai complexa, si veti fi captivati de ea, in ciuda evidentelor scapari.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Thrillerul erotic reprezintă un gen foarte mult încercat de-a lungul timpului, dar acesta, scris de Wesley Strick, nu este nici erotic și nici captivant.
Gary Goldstein – Los Angeles Times
Atât de prost, încât este… pur și simplu prost.
Peter Sobczynski – RogerEbert.Com
O încercare urâtă, care promite spectatorilor tot felul de momente excentrice, dar apoi purcede să demonteze aceste așteptări.