Madagascar 3: Europe’s Most Wanted (2012)

Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa

Premieră:
15-06-2012
Distribuitor:
Ana Barbu – Raluk
Cu siguranta cel mai proaspat si cel mai original, fata de celelalte doua aventuri din franciza, Madagascar 3 are ceva din bogatia circului si looney tunes, si se aseamana cu inghetata care are topping de caramel, de bomboane colorate, biscottino si un pic de lime (tip polkadot-polkadot afro). O explozie de culori si accente careia ii lipseste din cand in cand sarea si piperul (scuzati metafora gastronomica), dar esti prea transportat si luat pe sus de avalansa de actiune ca sa mai observi cu claritate.
Mihaela – Filme-cărți
Farmecul si magia spectacolului de circ este impresionant, uimitor in realizarea 3D, spectaculos si stralucitor prin culoare muzica si acrobatii.
Gruia – Metropotam
Madagascar 3 este un film care-i va captiva atat pe copii, cat si pe adulti, care vor uita pentru putin de toate lucrurile care-i fac pe oamenii mari sa fie mai putin copii. Nu este cea mai buna animatie de la Dreamworks, dar Madagascar 3 nu va dezamagi.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Animaţia arată foarte bine în 3D, e foarte veselă, colorată, ritmată, iar reprezentaţiile de circ în tonuri psihedelice te fac să te simţi din nou copil – cel puţin pentru câteva momente – în faţa unei acadele uriaşe, în culorile curcubeului.
Adina Baya – Marele Ecran
Paradoxal, deşi Madagascar 3 ne arată că înţelege noţiunea de clişeu şi se joacă într-un fel autoreflexiv cu ea, continuă să o folosească pe post de cuvânt-cheie, la fel ca în celelalte două serii. Ceea ce nu înseamnă că nu e o vizionare relaxantă, o animaţie numai bună de gustat alături de o găleată de popcorn într-o seară în care n-ai chef de poveşti şi gânduri savante.
Matt Fowler – IGN
Extenuant, dar, totuși, amuzant; cu glume care chiar sunt pentru cei mai mari de 8 ani.
Geoff Berkshire – HIT FIX
În cazul în care nu ai copii și nici dorința de a vedea orice film de animație care apare, e vreun motiv pentru care te-ai duce să-l vezi? Nu prea.
tot ce știu e că filmul m-a făcut să râd mai mult decât precedentele două părți, iar personajele noi sunt mult mai interesante decât cele patru personaje principale.
Allen O’Brian – The Times of India
A patra parte a francizei este la fel fermecătoare, excelentă din punct de vedere vizual
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Povestea în Madagascar 3 este funcţională, iar spiritul său este contagios.
Andy Webster – New York Times
Umorul este similar cu acela din precedentele filme ale seriei, dar, acum, este la un nivel mult mai ridicat.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Modul în care a fost realizată animaţia în Madagascar 3 este printre cele mai bune din top. Iar dezvoltarea personajelor este mai bună decât în precedentele două filme ale seriei.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Noul film din seria Madagascar are farmec, dar mai puţină comedie faţă de primele două.
Siyavuya Madikane – Channel 24
Realizarea în 3D i-a oferit animaţiei un plus la calitatea imaginii, făcând experienţa vizionării mult mai captivantă, în timp ce povestea şi acţiunea s-au menţinut la nivelul precedentelor filme.
Drew Taylor – Indie Wire
Madagascar 3 este surprinzător de satisfăcător şi incredibil de amuzant.