Magic Mike (2012)

Mike meseriaşu'

Premieră:
03-08-2012
Site oficial:
Magic Mike (2012)
Distribuitor:
Loredana Maria Pricopie – Părerea Blog de Cinema
un film neterminat, fără o poveste, fără nimic. Dacă vi-l recomand? Nici măcar acasă.
Angela – Anzhela Movies
Atitudinea simpatica a actorilor confera lui “Magic Mike” o personalitate vulgara si scandaloasa si dezamageste doar pentru ca tinde sa ofere predici atunci cand nu trebuie.
Simona – FilmeTari
Magic Mike are toate atributele necesare pentru aţi face o pre-impresie destul de consistentă. Titlul te duce cu gândul la un vibrator, posterul spune clar că mai bine vezi altceva, iar trailerul e deja filmul. Adică, puteţi să vedeţi cele 3 minute ale acestuia şi apoi să bifaţi Magic Mike pe lista filmelor văzute. Ce pierdeţi în restul de 107 minute? Clişee peste clişee
Radu Iulian Baba – Raluk
Da, filmul este intr-o oarecare masura interesant de vazut. Hai, avem nevoie de un pic de tabu din cand in cand si fetele mai au nevoie de chicotit pe la cafenelele din Dorobanti sau Decebal… deci, de ce sa nu mergeti la film si sa nu aveti ceva despre care sa vorbiti a doua zi?
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Magic Mike nu este doar un pretext pentru a-i arăta pe Tatum şi colegii săi de distribuţie destrăbălându-se pe marele ecran, ci este o incursiune în showbiz, cu toate atracţiile, dar şi găurile sale negre, cu tentaţii, provocări şi pericole sondate de un regizor cât se poate de potrivit.
Alice Tynan – The Vine
Acesta este un film de vis pentru o seară de vineri. Iar un grup de prieteni alături nu face altceva decât să amplifice distracția.
Kim Newman – Empire
un entertainment minunat, la care se adaugă o melancolie falsă și o filosofie plină de testosteron.
Peter Bradshaw – The Guardian
Se pare că zvonurile despre retragerea lui Soderbergh din cinema sunt premature. Însă, sunt sigur că poate face filme cu mai mulți mușchi decât acesta.
Eric D. Snider – Film.com
Magic Mike nu este atât de sexy precum te-ai aștepta de la un film cu stripperi și nici atât de convingător cum ar trebui să fie o dramă. Nu e nici Boogie Nights – dar nu e nici Showgirls.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Magic Mike are o structură convențională, însă o întrebare răzbate: dacă a te vinde este atât de distractiv precum arată acest film, atunci cum de ar putea fi ceva rău în asta?
Manohla Dargis – New York Times
Magic Mike pare, mai degrabă, un experiment Soderberghian și poate că așa și este, deși nu la un nivel remarcabil.
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Dacă regizorul Soderbergh ar fi acordat tot atâta atenție dinamicii relațiilor ca numerelor de dans, probabil că acest film s-ar fi apropiat de magia din titlu.
Peter Travers – Rolling Stone
Prima parte este de un umor scandalos, dar Magic Mike degenerează ușor într-o fabulă simplistă.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Magic Mike începe ca o distracție și devine din ce în ce mai serios; Soderbergh și compania spune o poveste realistă și plină de viață.
Eric Kohn – Indiewire
Soderbergh îmbrățișează o poveste familiară, care devine previzibilă cu mult înainte de a ajunge la diversele întorsături de situație, dar chiar și atunci când își dezvăluie secretele, Magic Mike prezintă o magie remarcabil de distractivă.
Drew McWeeny – HIT FIX
au reușit să facă ceva fermecător și inteligent, iar acest film merită să fie unul dintre cele mai de succes din cariera lui Soderbergh.
David Rooney – Hollywood Reporter
Realizând un film care pare mai degrabă opera unui regizor tânăr decât a unuia care se apropie de 50 de ani, Steven Soderbergh se avântă în acel tip de energie erotică ce la făcut cunoscut în urmă cu mai mult de 20 de ani, cu Sex, Lies, and Videotape.