Mama (2013)

Mama

IM18 - Interzis minorilor sub 18 ani
61%
Premieră:
01-03-2013
Gen:
Durată:
100 minute
Site oficial:
Mama (2013)
Distribuitor:
Delia Marc – Filme-cărți
Toata naratiunea, sumbra si inteligent tensionata, detaliata prin ochii fiecarui personaj in parte, nu agreseaza prin scene facile, prin sange inutil sau prin aparitii de cosmar.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Imaginea este curata. La fel si sunetul. Dar ce facem cu momentele iritante cand lanterna nu functioneaza, cand un personaj pleaca in mijlocul padurii, singur, cu replicile stangace?
Simona Mocanu – FilmeTari
În timpul redactării scenariului, regizorul s-a gândit să caute în sacul de idei, care era cam gol, aşa ca a făcut un maraton de filme horror, de unde a ciupit cam fiecare clişeu şi stereotip posibil.
Xan Brooks – The Guardian
A doua oară, Mama a devenit atât de slabă…
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Legătura metaforică mamă-fiică devine un show horror cu o putere semnificativă. Din păcate, vine prea târziu pentru a o salva pa Mama.
Stephanie Zacharek – Film.com
Un film despre cum dragostea unei mame poate fi protectoare în cele mai bune momente, dar totuși sufocantă uneori. Chastain îmbrățișează această idee fără să exagereze.
Manohla Dargis – New York Times
Dacă ești un cinefil adevărat, știi că un horror cu greu poate fi mai bun decât acesta [The Curse of the Cat People], iar când vine vorba despre oferta de horror contemporan, cu greu vei găsi unul mai plăcut ca Mama.
Scott Collura – IGN
O poveste cu fantome stilizată, chiar dacă nu întotdeauna inteligentă.
Peter Travers – Rolling Stone
Mama nu se ridică la nivelul la care te-ai fi așteptat, dar știe cum să te sperie.
Emily Rome – Entertainment Weekly
Nimic nu-i original în acest film, totuși, Muschietti. extinzându-și scurtmetrajul său inițial, știe cum să îmbine elementele copiate cu o vervă înfricoșătoare.
Drew McWeeny – HIT FIX
…există o tristețe care, în cele din urmă, dezvăluie cine sau ce este Mama cu adevărat, iar asta este mai important decât sperieturile.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Un horror savuros, care te incită mai mult decât te sperie, cu un farmec aparte pentru adolescente.