Man of Steel (2013)

Man of Steel: Eroul

Premieră:
21-06-2013
Durată:
143 minute
Site oficial:
Man of Steel (2013)
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Man of Steel nu reușește, pentru nicio clipă, să te implice în poveste, este lipsit de orice urmă de emoție, personajele sale nu sunt altceva decât simple mijloace pentru ca povestea să meargă mai departe, suspansul lipsește, umorul – la fel.
Dragoş Marin – Film Reporter
Man of Steel nu are niciun strop de umor voluntar şi e la fel de lipsit de viaţă ca planeta Krypton după explozie.
Simona Mocanu – FilmeTari
După ce l-am cunoscut pe acest Man of Steel, am realizat că producţia nu are suficientă substanţă sau vreo sclipire care să-l facă memorabil. Totul e doar o extravaganţă de efecte speciale.
Cristina Zaharia – Port.ro
Prospeţime, un tipar altfel, dar cu toate detaliile şi datele seriei. O reuşită.
Ioana Raluca Popescu – To the Edge and Back
Man of Steel nu este filmul perfect – nu exista asa ceva – dar nu putem vorbi de o catastrofa. Man of Steel este o sansa pentru viitorul filmelor cu Superman si eroii DC.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Zack Snyder regizor, Hans Zimmer responsabil de coloana sonora si Christopher Nolan contributie la scenariu. Se simte cate putin din fiecare. De la dramatismul general al povestii, la interesul pentru crearea unui personaj negativ responsabil de misiunea sa.
Matt Zoller Seitz – RogerEbert.com
Acest film își respectă promisiunea din titlu, ba chiar mai mult.
Anthony Quinn – The Independent
Snyder încalcă o regulă simplă: o explozie poate captiva; o sută, însă, sunt plictisitoare.
Peter Travers – Rolling Stone
Man of Steel nu e chiar perfect. Dar nu ai cum să rămâi orb la calitațile sale.
Michael Burgin – Paste Magazine
Cei ce caută o poveste cu Superman bine spusă sau un semn că DC Comics s-ar afla pe calea cea bună pentru a concura cu Marvel nu au ce vedea aici.
Manohla Dargis – New York Times
Poate că Mr. Snyder nu este capabil să creeze un mit, însă, în stilul său, uneori poetic, alteori crud, îi oferă francizei Superman o nouă viață și îl transformă pe cel mai american erou într-un extraterestru care tânjește după libertate.
Peter Bradshaw – The Guardian
Zack Snyder și Christopher Nolan l-au reimaginat pe Superman la o scală grandioasă, specifică secolului 21. Dar unde au lăsat plăcerile nevinovate ale peronajului original?
Kenneth Turan – Los Angeles Times
[Cavill este] cea mai bună alegere pentru cineva care dorește să combine convingător modestia înnăscută, confuzia ocazională și o eventuală putere.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Niciodată o bătălie pentru salvarea întregii omeniri nu a părut atât de plictisitoare.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Poate cea mai des-întâlnită întrebare – dacă chiar mai era nevoie de altă o poveste despre originile unui supererou – își găsește răspunsul în Man of Steel, un film cu atât de mult spectacol și acțiune – minut cu minut, frame cu frame – așa cum ai dori de la orice alt film.
Drew McWeeny – HIT FIX
Acesta este filmul cu Superman pe care l-am așteptat toată viața.
Dan Jolin – Empire
Pare a fi cea mai potrivită poveste pentru vremurile în care trăim, despre originea lui Superman și dă startul unei noi superfrancize.
Eric Kohn – Indiewire
În loc să facă un blockbuster dintr-un film cu Superman, Snyder l-a transformat pe Superman într-un alt blockbuster obișnuit al zilelor noastre.
Man of Steel este filmul cu Superman pe care l-am așteptat cu toții. Plin de acțiune, emoție și spectacol, acesta este cea mai bună realizare a lui Zack Snyder până în prezent
Matt Patches – Film.com
Dacă cuvântul ”epic” și-a pierdut semnificația, Man of Steel îl redefinește.
Jim Vejvoda – IGN
Foarte entertaining, Man of Steel este cel mai bun film cu Superman de la originalul din 1978.