Men in Black III (2012)

Bărbaţi în negru 3

Premieră:
25-05-2012
Ei bine, Bărbaţi în negru nu este nici Naşul, nici Războiul Stelelor, iar Barry Sonnenfeld nu se compară cu Scorsese sau cu George Lucas. Bărbaţi în negru III are mai multe puncte slabe decât forte.
Ionuț – FilmeTari
În cele din urmă dacă ajungi să vorbesti de Men in Black trebuie să subliniezi înclinaţia spre un umor de pe alte galaxii, care după o staţionare de zece ani, ţi se pare că l-ai uitat undeva în timp şi acum compari totul cu nişte glume aproape răsuflate. Ceea ce îl salvează e “universul” scenografic specific, umplut de astă dată de alte urătănii care mai de care mai spectaculoase.
Dragoş Marin – Film Reporter
Curăţel ca nivel primar de divertisment, Men in Black III e prea puţin memorabil ca să îşi justifice existenţa
Gruia – metropotam
Glumele sunt amuzante, dar nu memorabile. Efectele speciale vazute prin ochelarii de la IMAX te fac de multe ori sa tresari si sa te feresti, mai ales cand Smith face saltul in timp, de pe o cladire cu 60 de etaje (WOW!). Iar sfarsitul ne divulga un mic secret si gadila glandele lacrimogene ale celor sensibili.
Radu Iulian Baba – Raluk
Pe de o parte, apreciez felul in care este scris scenariul, maturitatea actorilor si linia povestii. Pe de o alta parte, as fi vrut un pic mai mult de la aceasta pelicula si m-as fi lipsit oarecum de final in care se explica oarecum prea bagat in fata relatia dintre J si K.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Men in Black III nu este nici genial, dar nici foarte prost, ci cât se poate de vizionabil, chiar dacă nu excelează la scriitură şi ai impresia că s-a făcut ceva economie şi la efecte speciale.
leneș și plictisitor
Ilan Preskovsky – Channel24
Iată-ne la 10 ani de la precedentul film și Men in Black se întoarce într-o formă cu mult, mult mai bună decât oricine ar fi sperat.
Dan Kaufman – Paste Magazine
Men in Black III este un blockbuster de vară complet acceptabil, cu toată acțiunea frenetică, inventivitatea vizuală și lipsa de substanță care au ajuns să fie asociate cu această sintagmă.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
„Men in Black 3” a readus plăcerea de a viziona un film din seria MIB – cel puțin, în mare parte.
Steve Rose – The Guardian
E ca un amestec de Looney Tunes cu The Naked Lunch – un film halucinogen de multiplex pe care-l poți uita fără grijă imediat după ce se termină. Așa că abia aștept Men in Black 13!
Peter Travers – Rolling Stone
Neașteptata scânteie dintre Smith și Brolin face din MiB3 un deliciu de vară de primă mână.
A.O. Scott – New York Times
„Men in Black 3” apare în multiplexele din întreaga lume fără a avea vreun scop anume. Ceea ce poate fi unul dintre motivele pentru care este atât de distractiv.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Sonnenfeld și Cohen continuă această franciză cu o integritate care ar trebui să reprezinte un model pentru alți cineaști care se confruntă cu problema renașterii culturii pop aducătoare de mulți bani.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
E mai bun decât primul.
William Thomas – Empire
În ciuda unor momente bune, agenților J, O și K le lipsește un E.
Anthony O’Connor – FilmInk
Nu e un sequel de care era nevoie, dar mulțumită farmecului protagoniștilor, dar și ironiei și umorului cu care privește originalul, este o experiență chiar plăcută.
Eric Goldman – IGN
Aducerea lui Josh Brolin și adăugarea unei călătorii în timp sunt idei bune, dar filmul nu se trezește deloc la viață.
John DeFore – Hollywood Reporter
E greu să ne imaginăm că nu va fi un hit și e dificil să avem pică pe succesul său, oricât ne-am fi săturat de benzi desenate și sequel-uri.