Mirror, Mirror (2012)

Oglindă, Oglinjoară

Premieră:
16-03-2012
Cris – Urban.ro
Mirror mirror este o comedie colorata si plina de viata care te incarca de optimism.
Ana Barbu – Raluk
sa nu te astepti la un sufleu fin, delicat – gata de savurat si in care sa descoperi treptat noi arome si eventual sa pui la pastrat reteta. A se consuma fara pretentii.
Simona – FilmeTari
Mirror Mirror nu impresionează mai deloc, se încadrează cât de cât în limitele acceptabilului şi mi-e greu să spun dacă e mai mult pentru copii sau pentru adulţi.
Florin Barbu – BeWhere
OK, așa nu sună prea atractiv, asta pentru că nici nu e foarte. Dar, nici o căzătură de film nu e. E ușurel, făcut pentru spectatorul comod, care, familiarizat cu basmul și cu arhicunoscuta animație Disney, (mai) are mici curiozități.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Fără a plictisi, Oglindă, oglinjoară nici nu impresionează, ajungând să fie unul dintre filmele scoase pe bandă rulantă de Hollywood, cu bugetul cheltuit pe efecte speciale scumpe, dar nu şi pe un scenarist foarte inspirat.
Jim Vejvoda – IGN
se simte, totuși, ceva sincer și fermecător la Mirror Mirror.
Olly Richards – Empire
Ca mai toate filmele lui Tarsem, și acesta este o harababură, dar, de data aceasta, nu una care să uimească.
Peter Bradshaw – The Guardian
Filmul se complace cu îndrăzneală în prostia sa, într-un mod semi-neamuzant și semi-neserios.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
un film plictisitor și lipsit de farmec.
Peter Travers – Rolling Stone
Oglinda, Oglinjoară îi reflectă prost pe toți cei implicați.
Dan Kaufman – Paste Magazine
O distracție bună, nevinovată, pe placul copiilor și, posibil, și pe al părinților – chiar dacă vizează stele, dar nu ajunge decât la vârfurile copacilor.
Drew McWeeny – HIT FIX
Nu pare a avea niciun scop și niciun motiv pentru care tot ce se întâmplă ar avea vreo greutate, prin urmare e destul de dificil să mă convingă.
Bill Gibron – Film Critic
Adevărata surpriză o reprezintă stilul său ironic, prin care nu se ia prea mult în serios, lăsând spectatorul să râdă cu plăcere de ridicolul întregii povești.
Eric D. Snider – Film.com
Are o atitudine de drăcușor și plină de farmec, mai degrabă decât a fi o adevărată satiră.
Sheri Linden – Los Angeles Times
Julia Roberts strălucește în rolul reginei geloase iar regizorul Tarsem Singh îi adaugă forță Albei ca Zăpada, jucată de Lily Collins.
David Rooney – Hollywood Reporter
O abordare diferită a clasicei povești cu Albă ca Zăpada, care tânjește după un strop de amuzament, dar, de cele mai multe ori, eșuează în a-l atinge.
Manohla Dargis – New York Times
Deși dl. Singh știe cum să facă personajele și scenele să arate bine, el are probleme în a le pune în valoare printr-un joc vibrant, care să aibă sens, ceea ce, în cele din urmă, înseamnă că e mai bun ca scenograf decât ca regizor.
Catherine Brown – FilmInk
Uimitor din punct de vedere vizual și deosebit de încântător, Mirror Mirror este filmul de familie perfect, atât pentru cei tineri, cât și pentru cei cu sufletul tânăr.
Anthony Morris – The Vine
Mirror Mirror nu este tipul de film clasic care câștigă premii importante și este apreciat de către toți. Este doar un film drăguț, fermecător, și niciodată nu ne vom putea sătura de astfel de filme.
Roger Ebert – Chicago Sun-Times
Dialogurile sunt oarecum plate, filmul oarecum plictisitor și nu există suficientă energie acolo unde ar fi trebuit să fie.