One for the Money (2012)

Face toţi banii

Premieră:
10-02-2012
Distribuitor:
,
Jovi – Filme-Cărți
Nu stiu ce a fost in capul realizatorilor, dar filmul nu ofera niciun fel de consistenta, nu are niciun scop si, cu siguranta, daca nu era nici Heigl, ajungea in topul filmelor acestui site ca una dintre cele mai proaste realizari vizionate vreodata.
Adelina – Filme Tari
O comedie simpatică, destul de relaxantă și piperată pe alocuri cu replici inteligente,uneori sarcastice și situații ușor tensionate.
OanaVo – metropotam
Cat despre interpretarea lui Heigl, titlul Face toti banii am spune ca este chiar ironic. Combinatia Katherine, arme, prins infractori nu este una tocmai inspirata. Cu o alta actrita in rol principal, poate ca adaptarea cartii lui Janet Evanovich ar fi fost una de un mai mare succes.
Raluca Georgescu – Raluk
Un fel de Bounty Hunter la feminin, previzibil, perisabil, un picut penibil, dar foarte sexi si distractiv pe alocuri.
Sheri Linden – L.A. Times
Ca în mai toate comediile romantice de la Hollywood din ultima vreme, romantismul și râsetele sunt palide și aproape inexistente.
Frank Scheck – Hollywood Reporter
Seria de best-selleruri cu Stephanie Plum scrisă de Janet Evanovich merită o încercare mai bună de a pune bazele unei francize decât această tentativă îngrozitor de prost realizată.
Peter Travers – Rolling Stone
Totul sună fals la One for the Money.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
One for the Money e genul acela de film – te va face să sforăi în timp ce caști.
A.O. Scott – N.Y. Times
One for the Money, cel mai recent film cu Katherine Heigl, și-a găsit loc în multiplexe, și, în același timp, este și titlul unui roman scris de Janet Evanovich. Este bine să amintim acest lucru pentru a evita posibila greșeală, dar în întregime plauzibilă, că această frază ar fi ajuns pe posterele din cinematografe direct din subiectul unui email primit de d-ra Heigl de la agentul ei.
Bill Gibron – Film Critic
Cariera Katherinei Heigl e în cădere liberă.