Now You See Me (2013)

Now You See Me: Jaful perfect

Premieră:
14-06-2013
Durată:
115 minute
Andrei Mutuligă – Cinefilul de serviciu
Pur și simplu tot filmul este o porție de hipnoză prin care ți se induce ideea falsă că te uiți la un film foarte bun și inteligent.
Simona Mocanu – FilmeTari
Ne delectăm totuşi cu un spectacol bine executat, cu multă grandomanie vizuală şi o escrocherie excelent gândită.
Cristina Zaharia – Port.ro
pe Louis Leterrier, regizorul de la „Înfruntarea Titanilor” şi „Incredibilul Hulk” nu îl credeam în stare de un film nu neapărat alert, cât inteligent, sofisticat, vesel. Mergeţi la acesta de acum şi veţi descoperi o bucurie de copil, ritm frenetic, rezolvări convingătoare şi twistul final care dă atât de bine la un film de gen. O reuşită.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
“Now You See Me” este unul din acele filme facute pentru divertisment pur. Reuseste sa amuze, sa intrige, sa amageasca si sa sudeze situatii inedite. Departe de a fi vreo capodopera cinematografica, constientizeaza publicul cu ideea ca nici nu vrea sa fie ceva mai mult decat ce este.
Ana – metropotam
Va spunem de pe acum ca ne-a placut – a fost fix ceea ce cautam la un film de vara – este mai bun decat ne-am fi asteptat si are doza completa de actiune si comedie, astfel inca sa iasa un rezultat bun.
Steve Prokopy – Ain’t It Cool News
Acest film este pur și simplu prost, insultător, un film căruia îi lipsește orice urmă de mister.
Shannon M. Houston – Paste Magazine
Într-adevăr, există un fir narativ în Now You See Me care tinde să meargă dincolo de senzaționala poveste de-a șoarecele și pisica din întreg filmul – una care încearcă să-i dea substanță filmului. Din păcate, vine prea târziu, nu e suficient și pare ciudat în mijlocul tuturor acelor trucuri magice.
Ignatiy Vishnevetsky – RogerEbert.com
Este inteligent, voit stupid și garnisit cu tot felul de trucuri vizuale
Gary Goldstein – Los Angeles Times
În ciuda tuturor oamenilor talentați implicați în proiect – și, totuși, nu poți da vina pe interpretare – filmul nu satisface.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
un film ce aspiră la statutul de thriller, dar care dispare atât de repede ca-ntr-un truc de magie
Stephen Holden – New York Times
Povestea împrăștiată își pierde firul și filmul devine o frenetică cursă plictisitoare
Peter Travers – Rolling Stone
Îți trebuie o anumită doză de magie neagră pentru a fi în stare să faci talentul unor actori ca cei din film să dispară cu totul. Dar Now You See Me a reușit.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Toți actorii, inclusiv Morgan Freeman, ca un anti-showman devotat dezvăluirii trucurilor de magie, par a se distra atât de bine încât te fac să uiți micile imperfecțiuni ale filmului.
William Goss – Film.com
Totul pare făcut din flash paper și menit să ardă rapid și cu o flacără extrem de luminoasă, după care îți dispare la fel de rapid din memorie.