Olympus Has Fallen (2013)

Cod Roşu la Casa Albă

Premieră:
05-04-2013
Durată:
120 minute
Marin Apostol – părerea Blog de Cinema
i-am putea reproșa faptul că nu dă doi bani pe logică și pe credibilitate, dar are umor și acțiune.
Angela Georgiana Alexandru – Anzhela Movies
Filmul nu trebuie luat prea mult in serios pentru ca nici el nu face asta, dar cel mai important este ca te face constient de umorul necesar filtrarii cadrelor cu impuscaturi.
Mihnea Columbeanu – Cinemagia
Nu veţi fi dezamăgiţi, dacă vreţi o distracţie meseriaşă şi fără fasoane, cu acţiune, suspans, trâmbe de sânge şi Birouri Ovale făcute ferfeniţă; de altceva nici n-ar fi cazul să fie vorba.
Florian – FilmeTari
Daca vrei sa vezi un film cu multa actiune, luare de ostatici, teroristi, avioane, elicoptere, camera de comanda de la Pentagon si Gerard Butler atunci nu vei face o alegere gresita. De la o alegere ok pana la “mi-a placut mult”, “mi-a placut” sau “se putea si mai bine” tine doar de gusturile personale.
Robert Abele – Los Angeles Times
Filmul lui Antoine Fuqua nu aduce nimic nou genului, la fel nici eroul său din rolul principal, Gerard Butler.
A.O. Scott – New York Times
Din păcate, Dl. Butler nu are carisma necesară pentru rolul său, iar scenariul, realizat de Creighton Rothenberger și Katrin Benedikt, pare că irosește toate oportunitățile de a fi inteligent sau interesant.
Owen Gleiberman – Entertainment Weekly
Regizat de Antoine Fuqua cu obișnuita sa înclinație pentru violență, dar nu are nicio surpriză sau măcar suspans care să vină în mod natural.
Jordan Hoffman – Film.Com
Acțiunea e adevărata vedetă aici și aceasta este suficient de bună.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Generează suficient de multă tensiune și produce genul de impuls naționalist pe care americanii patrioți îl vor simți în adâncul sufletului.
Jim Vejvoda – IGN
Gerard Butler poate juca în filme bune, precum Olympus Has Fallen, care este surprinzător de antrenant și un Die Hard mult mai bun decât cel lansat luna trecută.