From Paris, with Love (2010)

Premieră:
05-02-2010

https://youtu.be/8HhTJgenG5Y

Delia Marc de la Filme-carti
Filmul acesta amestecă câteva ingrediente de calitate foarte bună – un scenarist și un regizor de marcă, un John Travolta fermecător, imagini superbe dintr-un Paris coborât din pliante adresate turiștilor – toate învăluite într-un abur de umor sănătos, iar rezultatul, ca și în cazul bucătărelii mele, este suprinzător de agreabil!
Gruia de la metropotam
Daca aveti chef de o comedie cu multa actiune nu-l ratati, mai stoopid fun decat atat e greu de gasit pe marile ecrane in momentul de fata.
Roger Ebert de la Chicago Sun-Times
Mă grăbesc să spun că aici nu este o critică la adresa lui John Travolta. El reușește în acest film să evolueze într-un film propriu.
Stephen Holden de la NY Times
“From Paris With Love,” care vine după blockbuster-ul de serie B al lui Morel, Taken, este un film bazat pe un singur personaj, interpretat de un Travolta chel și cu cercei în urechi, aducând cu stilul supermacho al lui Vin Diesel.
Jason Morgan de la Film Critic
Încă dinainte de a intra în sala de cinema, uitându-mă la poster-ul filmului, mi-am dat seama că From Paris… va avea o criză serioasă de identitate.
Owen Gleiberman de la Entertainment Weekley
”From Paris, with love” vorbește atât de nonșalant despre violență și toate cele, încât pare de-a dreptul neîngrijit.
Michael Rechtshaffen de la Hollywood Reporter
Travolta este fenomenal într-un film de acțiune-thriller-comedie, care altfel nu satisface pe niciunul dintre cele trei planuri.
Ed Gonzalez de la Slant Magazine
O așteptată referire la Pulp Fiction adună tot ceea ce este greșit la ”From Paris, with love”: It’s more cheese than royale.