Parker (2013)

Parker

Premieră:
01-03-2013
Durată:
118 minute
Site oficial:
Parker (2013)
Ioana Raluca Popescu – Raluk
Daca aveti chef sa-i vedeti pe Jason Statham si Jennifer Lopez, va era dor de ei si pe la televizor nu se difuzau in reluare filme mai vechi cu cei doi, mergeti la Parker. Poate doar fanii celor doi actori au chef sa vada acest film, iar celor luati prin surprindere de prezenta lui Taylor Hackford la carma acestui proiect le recomand fie o cafea tare, fie sa se uite in reluare la The Devil’s Advocate.
Laremy Legel – Film.Com
Parker este în general distractiv de privit și poate reprezenta un moment antrenant la cinema, dacă ești un fan al acestui gen de filme.
Lisa Schwarzbaum – Entertainment Weekly
Filmul este o procesiune fără morală de bang bang bang! și de sânge sânge sânge!, și de bărbați lovindu-se reciproc cu obiecte aspre și secționându-se unii pe alții cu lame ascuțite.
Peter Travers – Rolling Stone
Un film de acțiune realizat după formula filmelor de acțiune ca și când nimeni nu s-ar aștepta la nimic mai mult. Eu chiar aștept mai mult. Și fanii lui Westlake la fel. Acest Parker scuipă în ochii noștri colectivi. Așa că nu ne învinovăți că ripostăm la fel.
Jim Vejvoda – IGN
Parker are câteva scene de luptă bune, dar, în general, își irosește distribuția bună și nu se ridică la un nivel mai mare decât un fel de episod al unui show de televiziune.
A.O. Scott – New York Times
Parker este un film de acțiune, ceea ce înseamnă că trebuie judecat, în primul rând, pe baza eficienței scenelor de luptă, urmărire și împușcături, momente care sunt aici legate împreună ca bulele unui filament subțire de scenariu.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Scenaristul John J. McLaughlin a realizat o adaptare tradițională a romanului Flashfire, unul dintre cele 24 de romane pline de scheme meticuloase și de mașinațiuni personale ale lui Parker.