pinguinii-din-madagascar-poster

The Penguins of Madagascar (2014)

Pinguinii din Madagascar

Premieră:
28-11-2014
Durată:
92 minute
Distribuitor:
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
“Penguins of Madagascar” asigura relaxare, rasete si atasare fata de simpaticele vietati. Adevarati concurenti pentru minioni sau gremlins, pinguinii vor incanta generatia mica, dornica sa experimenteze o aventura caraghioasa.
Andrei Mutuligă – Cinefilul de Serviciu
Cu toate atuurile din dotare pe care le folosesc pinguinii pentru a se face cât mai plăcuți, lipsa de imaginație a scenariului le transformă animația în ceva obositor, repetitiv și fără haz pentru cei care au lăsat de mult în urmă școala generală.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Dacă Madagascar îi putea conecta la poveste şi pe adulţi (până la urmă este vorba de dorinţa întoarcerii acasă), Pinguinii din Madagascar îşi găsesc unicul rost al prezenţei pe ecran în… drăgălăşenie şi gaguri.
Marcel Prost – Cinemateca
Optimismul maniacal cu care pinguinii se sincronizeaza permanent e contagios si in imediata vecinatate a nebuniei. Tonic!
Andreea Mihai – Couch.Ro
[…] ritmul alert al Pinguinilor te sileste sa fii 100% prezent in poveste, care poveste este, de ce sa nu recunoastem, foarte addictive.
Cristina Zaharia – Port.Ro
Un deliciu de film, cadoul perfect de sărbători.
Lucian Safta – MovieNews
„Pinguinii din Madagascar” oferă gaguri adaptate situațiilor impuse unui public țintă curios, lecţii despre animale şi prietenie, iar experiența aventurii animate în 3D reprezintă doar un pretext pentru o ieșire in familie.
Jordan Hoffman – The Guardian
Penguins of Madagascar este ca o injecție cu zahăr direct în măduva spinării și aș certa orice părinte care și-ar obliga copiii să se culce imediat după acest film.
Christy Lemire – RogerEbert.Com
Ritmul e atât de bun, glumele sunt atât de fulgerătoare iar gag-urile din plan secund sunt atât de inspirate încât e imposibil să nu te lași cuprins de această energie molipsitoare.
Betsy Sharkey – Los Angeles Times
Povestea, la fel ca, de altfel, ttul, încearcă să fie prea mult. E o poveste despre începuturi, e o misiune imposibilă, e o poveste despre maturizare, sau o poveste despre răzbunare.
Matt Fowler – IGN
Nu e fenomenal, nu revoluționează animația, dar e amuzant.
Drew Taylor – IndieWire
[…] e rapid, prostesc și plăcut, ceea ce este tot ce te-ai putea aștepta de la el.
Ben Kenigsberg – New York Times
Lipsa de originalitate este compensată de un umor pur prostesc.
Michael Rechtshaffen – Hollywood Reporter
Toată energia rispită aici se dovedește, în cele din urmă, că este mai mult obositoare decât uimitoare.