Piranha 3DD (2012)

Piranha 3DD

Premieră:
15-06-2012
Site oficial:
Piranha 3DD (2012)
Distribuitor:
Alex Voinica – Raluk
Piranha 3d a fost genul de film care nu are nevoie de prequel, sequel sau alte magarii. Ii sta bine single – bun si de tinut minte. Piranha 3DD e pedeapsa suprema in materie de film, nu merita nici urcat pe torrent-e, de download-at nu mai vorbesc. E o forma de tortura care te face sa iti dai palme dupa palme cand incerci sa construiesti imaginea de ansamblu si constati ca ea nu exista. “Piranha 3DD” si “film” nu au absolut nimic in comun, daca le intersectez, obtin multimea vida plus niste dureri de cap gratuite.
Geoff Berkshire – HIT FIX
Fiecare tentativă de horror sau suspans este atât de nereușită… Piranha 3DD ar fi putut fi extraordinar dacă n-ar fi atât de patetic.
Allen O’Brien – The Times of India
Ca și filmul precedent, Piranha 3DD se asigură că tot ecranul va fi acoperit cu sânge și că toți vor fi reduși la stadiul de schelete.
Abia în ultimul act acest film devine o capodoperă de mâna a doua.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Tot ceea ce Piranha 3DD își propune este să fie vulgar și din când în când distractiv, iar această comedie horror veselă reușește exact acest lucru.
Kyle Anderson – Entertainment Weekly
Cea mai bună parte a lui Piranha 3DD, un sequel fără sens al inutilului remake din 2010 al lui Piranha, sunt genericele de final.
Justin Lowe – Hollywood Reporter
Având în vedere cât timp este alocat pregătirii acțiunii și explicării premizei, acțiunea în sine pare destul de expeditivă.
Neil Genzlinger – New York Times
Regizorul John Gulager n-are nici cea mai vagă idee despre cum să se folosească de ”ingredientele” pe care le are la dispoziție pentru a crea o auto-parodie inteligentă.
Eric D. Snider – Film.com
Pentru a face un film horror, trebuie să ai măcar 17 ani.
Max Nicholson – IGN
Deși în anumite circumstanțe acesta se poate dovedi foarte distractiv, în cele mai multe cazuri nu este decât incredibil de prost.
Gabe Toro – Indiewire
Dacă e ceva mai rău decât un film prost, e unul care se amuză de unul singur.
Kim Newman – Empire
După orice standarde cinematografice, e un gunoi de prost gust… dar te tratează cu un umor atât de bun încât e greu să-i reziști.