pixels-poster

Pixels (2015)

Pixels: O aventură digitală

AP-12 Acordul părinților pentru copii sub 12 ani
27%
Premieră:
24-07-2015
Durată:
105 minute
Site oficial:
Pixels (2015)
Emil Călinescu – CinEmil
Este comedia intregii familii, ne-existand restrictii de varsta. Un omagiu binemeritat adus jocurilor clasice, jocurilor arcade.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Pixels e un film alert, cu un dialog rapid și inteligent, care spicuieste din cultură pop la viteze amețitoare și care livrează spectatorului râsete după râsete.
Răzvan Nistor – Gazeta de Film
Are defectele sale, glume suprasaturate, roluri cliseice, dar reuseste sa ofere si momente de entertainment unice, datorita premisei, scenelor de actiune si efectelor.
Peter Sobczynski – RogerEbert.Com
Când te gândești cât de bun ar fi fost acest material dacă ar fi fost plasat în mâinile persoanei potrivite, devine și mai dureros să vezi cum este distrus.
Mark Olsen – Los Angeles Times
Unele filme par că nu se mai termină niciodată, iar altele sunt asamblate cu atât de multă indiferență încât tot timpul aștepți să înceapă. Pixels, cumva, reușește ambele lucruri.
Neil Genzlinger – New York Times
Efectele speciale impresionante din „Pixels” sunt încurcate de faptul că este încă un film în care Adam Sandler joacă un bărbat-copil care reușește cumva să atragă atenția unei femei atractive.
Peter Travers – Rolling Stone
Văd Pixels ca o metaforă 3D pentru asaltul digital al celor de la Hollywood asupra ochilor noștri și a creierelor noastre. Nu este amuzant.
Max Nicholson – IGN
Lipsit de inteligență, previzibil și amuzant doar în câteva momente.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Dorește să captureze nostalgia jocurilor video din anii ’80, dar Pixels nu este Wreck-It-Ralph.